A kívánósságból tudni, hogy fiú v. lány?
Figyelt kérdés
Nagyon kívánom a csokit,és azt mondják akkor kislány lesz. Igaz lehet? Vagy még lehet reménykedni fiúban is.2010. júl. 13. 13:37
21/21 anonim válasza:
Igen, leírhatja mindenki a véleményét TE IS MOMDTAD, akkor miért szólsz bele? Más nem írhatja le a véleményét, vagy mi? Szerintem a legtöbben kívánósak, én már akkor az voltam, mikor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok. Narancsot ettem egyfolytában, mikor azelött soha nem ettem meg, és van még sok ilyen, mint pl kolbász, szalonna stb.... még mindig a 9. hónapban vagyok, de a hústól már felfordul a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!