Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kívánósságból tudni, hogy...

A kívánósságból tudni, hogy fiú v. lány?

Figyelt kérdés
Nagyon kívánom a csokit,és azt mondják akkor kislány lesz. Igaz lehet? Vagy még lehet reménykedni fiúban is.
2010. júl. 13. 13:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%

Sógornőm megállás nélkül csokit és tortát evett, fia lett. :)

Én az elején csak sósat akartam enni, erre persze az olvastam, hogy akkor fiú, és hát láss csodát: kislányom lesz. :)

Szóval kívánósságból azért mély következtetéseket nem lehet levonni. :)

28 hetes pocakos

2010. júl. 13. 13:40
 2/21 anonim ***** válasza:
85%

Ááá az ilyenekre nem lehet mit adni:)

Azt mondják hogyha kerek a has akkor lány,ha csúcsosabb akkor fiú.Ez se mindíg jön be:)

2010. júl. 13. 13:47
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
A husra ra sem birtam nezni, lehetett az barmilyen hus vagy felvagott. Viszont az edesseg, csoki, suti az nagyon bejott. Zabaltam a paradicsom levest, volt olyan hetem, hogy mast sem ettem csak paradicsom levest. Van egy 5 honapos kisfiam. Nallunk eddig a fius anyukak ra voltak kattanva a paradics levesre vagy paradicsomos szoszokra. :)
2010. júl. 13. 13:51
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem fogja meghatarozni a baba nemet. Van az is hogyha eg a gyomrod akkor negy haja lesz a babanak. Ez is csak egy ilyen tevhit mint a tobbi:) Ne higgy nekik:)Udv.
2010. júl. 13. 13:52
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
Nálam bejött mindekettő gyerkőcnél, A fiammal csak sósat ettem, és nagyon kívántam a tonic italt, pedig alapból utálom. Nagyon sok chipset és kovi ubit ettem, de a tescós lila csomagos ropi volt a mindenem. ( akkor még átlátszó zacsiban volt ) A kislányommal nem bírtam húst enni, állandóan az édeset kívántam, és a fanta narancsot. Rengeteg gyümülcsöt ettem a csajszimmal, a fiammal még arra sem bírtam ránézni. Most várom a harmadik babát, a tüneteim ua. mint a kislányomnál voltak, holnap megyek 4D-re remélem kiderül a neme, mert én is nagyon kíváncsi vagyok. :) Viszont a gyomor égésnek tényleg semmi köze, hogy a baba hajas lesz-e vagy nem. A fiammal és lányommal is égett rendesen, a fiam kopaszon született, a lánykámnak hatalmas 5cm-es sötét barna haja volt. :))
2010. júl. 13. 14:01
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem hiszem hogy lehet adni, bár a lányokkal az édeset kivántam jobban, a fiammal aki most lesz 3 hetes az elején egyáltalán nem kivántam az édeset, főleg a csokisat. Később már jöhetett az édesség, de a csokis továbbra sem lett a kedvenc.
2010. júl. 13. 17:25
 7/21 anonim válasza:
100%
Én mielőtt faltam a csokit terhesség előtt, most rá sem bírok nézni, még a nápolyit és a süteményt sem tudom megenni. Múlt héten voltunk 4D-n és kislányom lesz!!! 28 hetes kismama
2010. júl. 14. 09:39
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, nekem úg mondták, hogyha savanyút kívánsz akkor fiú lesz, ha édeset akkor lány. Ha hoznának nekem 10 szatyor édességet, egy nap alatt simán elpusztítanám, sütit is, tortát, mindent , ami édes, pedig fiam lesz.

35 hetes km

2010. júl. 14. 10:30
 9/21 anonim ***** válasza:
13%
Halihó!! Nem a középkorban élünk!!! Ezek a népi dajkamesék már kimentek ám a divatból! Ez a kívánósság is csak blabla,ilyenkor a nők ezt a mentséget találják ki, hogy büntetlenül össze-vissza egyenek mindent,aztán csodálkoznak, hogy akkorák lesznek, mint egy bálna.
2010. júl. 14. 16:54
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
"Kedves" utolsó válaszoló, voltál már várandós? Mert én igen, és valóban van olyan, hogy kívánósság! A Gyulai kolbászt eperrel ettem, pedig ha ma rágondolok, elfog a hányinger! És nem nézek úgy ki, mint egy bálna, de ha éhes voltam, ettem, mert egy kismama ne fogyókúrázzon! Egyébként a kérdésre válaszolva: tényleg nem lehet eldönteni abból, h mit eszel, milyen nemű lesz...
2010. júl. 17. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!