Én csak narancsot meg ami nagyon savanyú azt ettem meg(amúgy nagyon utálom a nagyon savanyú dolgokat).Kislányunk lett.
2010. júl. 17. 20:14
12/21 anonim válasza:
Hát ez tetszett: Gyulai kolbász eperrel:))
Én inkább sósat kívántam & kisfiam lett:), de a várandósság vége felé pedig már az édességet kívántam:)
2010. júl. 17. 21:33
13/21 anonim válasza:
Érdekes, én semmit se kívántam a terhesség alatt. Na ez milyen nemű babára utal? :)
Amúgy fiú lett a kis drágám. Az első UH-n kiderült, és végig így is maradt.
Nagymamámnak a harmadik terhessége teljesen más volt, mint az első kettő. Örültek is, h na az tuti fiú lesz, erre 3 lánya lett. Az a tuti ha látod, nem az h mi történik veled.
2010. júl. 17. 21:39
14/21 anonim válasza:
Én vega vagyok nagyon régen, de most kívánom a húst. Eddig imádtam az édességet, most rá sem tudok nézni. A fiamnál egyszer sem hánytam, most a 18dik hét végén járok és minden nap hányok. Kislányt várok!
2010. júl. 18. 06:13
15/21 nini24 válasza:
A 3. válaszadó mintha én lettem volna :) Minden ugyanígy alakult nálam, paradicsomost paradicsomossal ettem, eszek, a húsra nem tudtam ránézni. Most 30 hetes a pocaklakó kislányom! :) Tehát nem vagyunk egyformák :)))
2010. júl. 18. 11:48
16/21 anonim válasza:
Sziasztok lányok! 07-13 14:01-es vagyok :)
Voltunk uh-n, ha minden igaz, megint kislányunk lesz, szal bejöttek a tünetek! :))
2010. júl. 18. 15:53
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! érdekes olvasgatni,hogy ki miket kíván... :D
2010. júl. 18. 16:17
18/21 anonim válasza:
Én a 9. válaszolónak írnám, hogy 9 hónapos vagyok és nem vagyok olyan, mint egy bálna. 60 kg vagyok, és szerintem tényleg nem volt még terhes. Azelött nem volt olyan, hogy megkívánjak valamit annyira, hogy felöltzzek éjszaka és lemenjek a boltba egy csokiért, vagy amit megkívánok. a 8. válaszoló vagyok.
2010. júl. 29. 10:14
19/21 anonim válasza:
Én vagyok a "kedves" 9. válaszadó. Csak azért írok újból, mert nem tartom korrektnek a hozzáállásotokat a válaszomhoz. Elvileg ugyebár itt mindenki leírhatja a véleményét...
Nekem 3 gyermekem van, tehát valószínűleg voltam várandós, és így tudok véleményt írni a kívánóssággal kapcsolatban.
Tehát:saját tapasztalatom, hogy nem voltam ráizgulva se az édes, se a sós, se a savanyú, se a keserű kajákra, nem kívántam semmiféle furcsa dolgot. Így megfelel?
2010. júl. 31. 10:26
20/21 anonim válasza:
"Kedves 9.válaszoló" vagyok. Még annyit, hogy mindhárom gyerkőc fiú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!