Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy a lombikbébi...

Igaz, hogy a lombikbébi program után az anyuka elrákosodhat?

Figyelt kérdés
A barátnőm és férje nagyon szeretnének babát, 2 év küzdelem és egy év hiábavaló orvosi segítség után feladni látszanak. Félnek a fent említett módszertől, mert utánaolvasott és megijedt. Nem meri vállalni, inkább örökbefogadnak.
2008. nov. 14. 21:36
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

ezt most találtam..hát nem tudom...

2008. nov. 14. 21:42
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos igaz.A barátnőmnek a gyerek mellett a méhben daganat fejlődött a terhesség során.Szerencséje volt,hogy császározták,így észrevették.Rosszindulatú volt sajna.
2008. nov. 14. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Amit találtál abban elég jól vázolják a helyzetet. Egyfelől ott a media, aki riadalmat kelt, és ott az orvos, aki azt próbálja magyarázni, hogy nem találtak összefüggést az esetleg előforduló rákok és a hormonkezelés között. Természetesen minden ember más, előfordulhatnak gyedi esetek. Tehát kockázat van, mint minden mesterséges beavatkozásnál. De ugye ha átmegyünk az utcán, vagy meggyújtjuk a gázt, annak is van kockázata, amitől nem félünk. Nem szabad megilyedni attól, hogy pár patkány a nagyobb olvasottság, nézettség elérése érdekében hisztériát próbál kelteni...
2008. nov. 14. 22:04
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
Nekem több ismerősüm is van akinél így jött össze a kicsi, és semmi baja az anyukának. Szerintem a daganatos betegség leginkább öröklött tényező.
2008. nov. 14. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

A daganat nagy mértékben az immunrendszer műve, hiába hordozzuk a hajlamot, ha szuper egészségesen és stresszmentesen élünk, sosem jön ki... Én itt keresném az összefüggést a helyedben! Hogy a stressz okozhatja, amivel az egész "projekt" jár! Szerintem, persze.

Azt nem hinném, hogy a hormonkezelések miatt, mert igaz, hogy túl kell stimulálni a nőt, hogy több pete érjen, de olyankor már azt érik el hormonokkal, amit elvileg magától a szervezet is el tudna érni... Én inkább csodának tekintem, hogy vannak hormonhelyettesítő szerek, megfelelő eszközök, hogy kövessük, mit és mennyivel kell pótolni. A beültetéskor pedig, ha megtapad egy "idegen test" a mamában, akkor az talán mégsem olyan mű dolog, mint hinnénk. Mert ugye elméletileg képesek lennénk kihordani mindannyian hérmas ikreket is...

Remélem, érted az összefüggést, amire utaltam...

2008. nov. 14. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
egyszer a tévében volt erről egy riport, az egyik anyuka nyilatkozott, aki így járt.
2008. nov. 15. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!