Ki, hogy van a terhesség alatti hajfestés témával, csajok? En már régóta festetem és lassan esedékes lenne de elösször megkérdezlek titeket😊
Figyelt kérdés
2019. júl. 31. 15:09
1/23 anonim válasza:
Ammóniamentessel festetem.
23 hetes vagyok.
2/23 anonim válasza:
Én kibírtam festés nélkül is. Mondjuk a közeli ismerősök nem szóltak le mert tudták miért van úgy lenőve. Aki még nem ismer annak nem is érdekel a véleménye. Most 36 hetesen már nem is látszik hogy festve volt
3/23 anonim válasza:
Én minden szagtól rosszul voltam, úgyhogy kihagytam.
4/23 anonim válasza:
12 hetes voltam kb, mikor utoljára festették a hajam rendes hajfestékkel huzatos lakásban július közepén tavaly. Aztán utána nem festettem, mert kimaradt az életemből. Az elsőnél csak melir volt a hajamban.
5/23 anonim válasza:
Festettem, csak ritkábban mindkét gyereknél, szellőztetve (a hajam negyede ősz). 7 hónap alatt 3x
6/23 anonim válasza:
Mivel nekem barnáról fekete, így könnyű dolgom volt. A hajszínező is pont ugyanolyan eredményt hoz, így már nagyon régóta színezem. Terhesen, szoptatás alatt sem volt gond.
7/23 anonim válasza:
Ammonia mentessel, vagy kint a szabadban festem.
8/23 anonim válasza:
Platinaszőke vagyok, amikor az ikrekkel voltam várandós, havonta egyszer mentem. Épek, egeszségesek, öt éves nagylányok!
9/23 anonim válasza:
Tök vicces hogy 0% a válaszom csak azért mert nekem nem a hajam volt a legfontosabb. Nevetséges 😂😂
10/23 anonim válasza:
Óvoda témakörben, én is adtam választ utolsó!! Szerintem normálisan, és 0%😂 platinaszőke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!