Állandó éhség, mit lehet ellene tenni?
A tejnek semmi értelme, fellövi a vércukrot az égbe, majd leesik, ugyanott vagy, mint előtte.
Kenyeret teljes kiőrlésűre cserélni, tésztát durumra. Napi ötszöri étkezés, szigorúan három óránként. Gyümölcs, tej minimális.
En tapasztalatból írok mert én is farkasehes kismama vagyok. Szerencsére nekem így a 14. Héten múlni látszik, de nekem ez jött be: reggeli mindig azonos időben. En nem vagyok nagy reggelis. Tejeskávé plusz szénhidrát csökkentett keksz. Tízóraira gyümölcs vagy magok. Ebedre tisztességes étel. De az is olyan hogy lassu szénhidrátból durum tészta, kuszkusz, hús, sajt. Ebedre nem salátázok, mert nincs értelme, ekkor eszem egy jót. Uzsonnára egy müzli szelet, kávé, vagy gyümölcs. Vacsorára pedig szénhidrát csökkentett kenyérből szendvics, vagy sajt almával, vagy rántott sajt salátával, néha mirelit pizza ha azért ölni tudnék. Emellett heti minimum 2x 20-30 perc ellipszis gép vagy séta. A 12. Hétig semmit nem híztam pedig többet ettem, mint korábban. Most a 14. Héten nem tudom mert 2 hete nyaralok és nincs mérleg, de most ettem mindent mindennel úh gondolom híztam 😊
Szóval a lényeg ha éhes vagy egyél. Csökkentett szénhidrátos cuccokat sok feltettel. Hús, sajt, zöldségek. És egyél 3 óránként akkor nem éhezel meg annyira. Amúgy sokkal jobb egyben benyomni egy mirelit pizzát néhanap, mint egész nap szarokkal tömni magad amitől nem laksz jól és hizlal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!