Állandó éhség, mit lehet ellene tenni?
Hülyeség, hogy azért hízol jobban, mert vékony vagy. Ez alkat kérdése. Én is 10 kg-nál tartok 22 hetesen holott túlsúlyosan kezdtem a terhességet. Nekem a Magne b6 is ludas, mivel idegességre muszáj szednem, és bazi nagy éhségérzetet csinál. Meg a D-vitamintól is éhesebbek vagyunk. Tudom, attól hízunk, amit megeszünk, nem a vitaminoktól, azok csak sóvárgást ébresztenek bennünk.
Nekem azt mondta a védőnő: egyek, amit szeretnék, ahogyan jólesik, a szervezet azt kívánja, majd a szülés után leadom, nem szabad fogyókúrával, koplalással sanyargatni ilyenkor a szervezetet.
Majd úgyis szólnak, ha már egészségtelen lenne a hízás, mert 0,5 kg hetente még belelóg az egészséges hízásba.
Köszönöm ötös.
A többieknek: ki mondta hogy koplalok? Azt írtam, igyekszem egészségesen is étkezni, mindamellett, hogy megeszem napi két zsömlét és három adag meleg ételt minimum..nem éheztetem magam és nem diétázom, egyaltan nem vonok meg semmit a szervezetemtől, mivel ha éhes leszek rögtön ennem kell különben rosszul leszek. Nem joghurton és gyümölcsön élek, azokat két fő étel között próbálom bevinni, hogy ne csak kenyeret és húst egyek.. A hízás nem zavar, de ezt is leírtam, hanem az, hogy hiába eszem ennyit, így is éhség érzet gyötör ami miatt néha éjszakánként háromszor is felkelek és ennem kell. Erre kerestem tanácsot. A hízás részét mint információ írtam le. Nem értem miért kell rögtön nekem támadni.
Ezért nem esik jól, hogy bár ezek szerint nem írtam le érthetően, rögtön a legrosszabbat kell feltételezni és leszedni a fejemet, hogy megvonom a gyerektől az ételt, mert nekem az alakom a legfontosabb (ha az lenne, se teherbe nem estem volna, se nem tartanék ennyi plusz kilónál..).
Járok sportolni heti kétszer és amúgy is dolgozom, igaz az sok üléssel jár, de oda is be kell valahogy jutni, szóval nem sokat fetrengek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!