8-9hetes terhes vagyok, óránként fáj a gyomrom, állandó éhség érzet, mivel tudnám enyhíteni?
Nem is baj, ha sokszor eszel keveset! Persze nem mindegy, hogy mit! Ha mindig kenyeret vagy édességet akkor persze nem tul jo :) próbálj olyasmit enni, ami nem nasi, es nem cukros kaloriabomba, es akkor nem lesz azzal semmi gond, ha kétóránként éhes vagy.
A gyomrod jo eséllyel egyébként néhány hét múlva jobb lesz, úgyhogy nem biztos, hogy végig éhségérzettel fogsz küzdeni, ezen ne aggódj :)
Eleinte nekem is így volt. Kb a 13 hétig tartott. Muszáj volt ennem valamit 2-3 óránként, nert olyan rosszul voltam.
Aztán terhességi cukrom lett, most ismét 3 óránként eszem. Persze, nagyon odafigyelek, hogy mit, mert muszáj a baba érdekében.
30 hetesen 6 kg sulygyarapodasnal tartok, ebből 3 kg az elso pár hétben jött fel.
Szóval, tök egészséges, ahogyan etkezel, de ne szenhidrat legyen, hanem fehérje, zöldség, gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!