Elmondjam a páromnak?
Késik a menstruációm,aggódok hogy baba lesz,viszont a párom ideges lenne és nem fogadná jól a "hírt" félek,hogy ez rámenne a kapcsolatunkra..a jelenlegi élethelyzetembe semmiképpen sem férne bele egy gyerek.Valószínüleg ő is emellett döntene,viszont,így ha nem mondanám el neki nem lenne felesleges konfliktus.Mellesleg védekeztünk,szóval kioktató válaszokat nem kérek!
21/L
Mindenki védekezés mellett esik itt teherbe, nem tudom hogy csináljátok..... melyik módszer az ami ennyire hatástalan?
Amúgy késhet ezer dologtól, korántsem biztos hogy terhes vagy.
Feleslegesen idegeled magad. Előbb csinálj tesztet.
Abortusz után 3-6 hétig tilos a szex, nem mehetsz strandra, nem vehetsz fürdőt, nem használhatsz tampont. Ha ezeket el tudod titkolni előle, akkor jó nagy s2ar az egész kapcsolat, egyszerűbb is szakítani. Ha már a kommunikáció nem (sem) működik.
Én is gyógyszer mellett estem teherbe 19 évesen. Ja, de én összevissza szedtem, néha kimaradt 1-1...
Tudod minden módszer akkor jó módszer, ha megfelelően van használva...
Egy normális párkapcsolatban ez úgy történik, hogy már arról is tud a másik, ha késik, a tesztet együtt értékelik, majd megbeszélik, hoygan tovább. És a döntésben TÁMOGATJÁK egymást.
Vagy te a tudta nélkül szeretnél abortuszra menni? És kamuznál, hol töltesz egy éjszakát? ÉS arról is kamuznál, miért nincs szex 6 hétig?
Ha ezt nem lehet megbeszélni, akkor megette a fene az egészet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!