Van valami kiskapu ebben az esetben? (abortusz 18 év alatt)
Még nem vagyok 18 éves (ősszel töltöm be), viszont nem szeretném, hogy a szüleim tudjanak erről az egészről...
De ugye a beavatkozáshoz kell a szülői aláírás, és érdeklődnék, hogy valahogy ezt el lehet hagyni? Pl. ha magánorvos végzi a beavatkozást, vagy magánkórházban történik?! Vagy a papírok aláírásánál elkérik a szülőtől a személyiigazolványt, vagy csak simán alá kell írnia? Mert abban az esetben nem kéne szóljak a szüleimnek... Vagy van bárkinek valami ötlete, hogyan lehetne ezt titokban tartani?
Igen,képzeld leültünk anno beszélgetni róla. 17,5 évesen vesztettem el a szüzességemet,az akkori párommal. Reggel mikor hazamentem elmondtam az anyukámnak,aki leült velem beszélgetni a védekezés fontosságáról!Soha nem volt abortuszom,egyszer szakadt ki az óvszer aktus közben, de egyből vettem be eseményutánit.
Szóval igen, lehet úgyis hogy az ember megbeszéli az édesanyjával! A mai napig szuper a kapcsolatunk, mindent megbeszélünk pedig már elmultam 30....
16!
Beszélgettem én is anyámmal, sőt, azóta már a 16 éves lányommal is. Nem volt még abortuszom, remélem nem is lesz, de ha oda kerülné a sor, a férjemen kívül senkivel nem óhajtanám se megosztani, se megbeszélni. Te igen?
Igen, biztos szörnyű, ha valaki vágyik egy gyerekre, mégsem jön össze. De attól jobb lesz nekik, hogy nekem beszólhatnak? Ha egy idegennel képesek így viselkedni, mit tennének, ha a saját gyerekük tesz olyat, ami nekik nem tetszik?!
Nem önérzeteskedek, egyszerűen nem értem, hogy az ilyen rosszindulatú embereket mi vezérli. Gyönyörű emberek lehetnek, ha attól jó nekik, hogy egy bajba jutott kamasznak szólogathatnak be.
Kedves Kérdező!
Nyilván ugy érzed, hogy felnőtt vagy, és egyedül akarod megoldani a dolgot. De a felnőtté váláshoz hozzá tartozik az is, hogy felelősséget vallalsz a tetteidért. Mivel fiatalkorú vagy, nem kerülheted meg a szüleidet. Teljesen mindegy, hogy védekeztél, mennyit szexeltél, és az, hogy mennyire nagy a szád egy anonim oldalon. Ha itt tudsz oltogatni felnőtteket, akkor anyukád elé tudsz állni, hogy qnya hibáztam, segits megoldani. Nem jo dolog hazugságokra építeni a kapcsolatotokat.
Bocs az offért, de ezek a teherbe nem eső nők a gyerekneveléses témákban is trollkodnak, múltkor egy szerencsétlen harmadik trimeszteri terhest aláztak, csak mert kétségei voltak.
Amellett, hogy mindenki együttérez az ilyen nőkkel, még nem kapnak jogot szentté avatni magukat és mindenki más problémáit leszólni, gyerekvállalását vagy nem vállalását bírálni.
Ilyen alapon minden gonoszságra mentség valamilyen frusztráció.
Kérdező, például az osztrák határ túloldala. Vagy a románé... a többit így nem tudom kapásból.
Ha már magad soroltad fel a magánkórházat, annál az ausztriai ellátás se sokkal drágább... és nem kell se szülő, se családsegítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!