Miért döntöttetek az abortusz mellett? Borzasztóan el vagyok keseredve.
Az a baj, hogy a lehető legrosszabb helyen irtad ezt ki.
En annyit mondhatok, sok erot kivanok neked a dontesedhez. Szerintem van az az elethelyzet, amikor még nincs itt az ideje a gyermekvallalasnak. Ez idealis esetben KETTŐ egesz embert kivan (legalabb) tehat egy anyát es egy apat. Nagyon sok lemondassal es nagyon sok befektetessel lehet csak gyerneket nevelni. (ertsd érzelmi, idobeni, anyagi, stb)
Azt, hogy ez az elethelyzet az-e amikor "nincs itt az ideje" nektek kell megitelni.
Itt most talán tenyleg észérvek számítanának. De csak ti hozhatjátok meg ezt a döntést.
Mindenesetre sajnos rengetegen nincsenek azzal tisztában hogy a megszakítás nem vedekezés. (gondolom úgy csináltátok, hosz egy óvszert nem lehet "nem körültekintően" feltenni..) Ez nem kioktatás, de sajnos muszáj a fiataloknak felfogni, megérteni, hogy évente rengeteg nem kívánt terhesség lesz a megszakításból. Akinek nincs háttere az jobb ha gumit húz, az a legmagasabb védelem.
"Nagyon szomorú vagyok mert mindig védekeztünk, de ezek szerint ennél is körültekintőbbnek kellett volna lennünk.. Annyira el vagyok keseredve, hogy 2 napja csak sírok. Ha valaki (aki nem azért jár ide hogy szenvedő emberekbe rugdosson és osztogassa az észt)" - Kérdező, számomra pont az a megdöbbentő, hogy sokan csak eleve mentegetőzve mernek kérdést írni ebbe a témába a sok bűntudatkeltő nyomoronc "erkölcsi ítész" miatt... hogy hogyan védekeztetek, az a ti dolgotok, nem része a kérdésnek.
Nálunk az exem sajnos megtartotta ilyen helyzetben a terhességét,rá is mentek az idegeink és a kapcsolatunk.
Nem gondolom, hogy bárkinek is az lenne a dolga, hogy bevállaljon egy olyan helyzetet, amikor tízszer annyi áldozatot kell hoznia ugyanazért, és tízszer akkora a kockázta annak, hogy rámenjen a párkapcsolata - pusztán azért, hogy a drága magzatvédőéknek tetszését elnyerje. Ha ti akkorra tervezitek a gyereket, amikor már mindketten munkába álltatok, mert akkor tudnátok felelősen gondoskodni róla, akkor így kell tenni, és kész.
Rossz helyen írtad ki a kérdést. Sajnos itt sokan sportot űznek a NER-propagandából.
Szerintem: 22 éves vagy, bizonytalan háttérrel, végzettség nélkül. Kérdés, hogy mire szülnél gyereket, milyen életet tudnál biztosítani, és nem elfelejtendő: mi lenne veled. Egy abortusz nem semmi, de nem a világvége. Tönkretenni a jövődet, na az az igazi tragédia.
Szerintem nincs mit vacilálni. Irány a doki, amíg még nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!