Lehet abortusz?
"Persze most jöhet a fogamzásgátló mellett mellett esett teherbe duma de nem fogjuk elhinni." - még szerencse, hogy semmi közötök (közöd) hozzá, és a döglött csótányt se érdekli, hogy elhiszed-e. Egyetlen, ide kérdést kiíró sem tartozik se felelősséggel se magyarázattal egyetlen válaszadónak se.
Kérdező, ahogy írták már, természetesen lehet, ha így döntötök. A kérelmen a válsághelyzetet kell megjelölni okként, és ennyi.
ellehet és nem is kell megjelölni semmit, csak a védőnő kérdez rá az okára és ott is csak ilyen felmérés szinten van a dolog, ja és szard le nyugodtan amit mások mondanak, te életed te döntésed
egyébként én is hasonló helyzetben voltam, mindenképp igyekezz mert a papírmunka beletelik egy-két hétbe,az ára meg kb 38 szóval úgy készülj
Ha benne vagytok a 12 hétben, akkor igen. Utána nem.
Előbb célszerű lenne legalább tesztet csinálni.
Figyelj ha 21 évesen nem akar még gyereket akkor ez van fogadd el, minek kell it veszekedned azon hogy de csak az életet akarja élvezni, ez akkora bűn? Sirva, zokogva, éhezve, fájdalmak és nehézségek közt kéne élnünk az életünket mert másképp önzőek vagyunk?
Szerintem igenis jó döntést hoz meg azzal hogy még vár befejezi az egyetemet és kiszórakozza magát. Hidd el jobb most, vagy nézheted ahogy együtt bulizik a 14 éves kölykével. Plusz ma már senki se akar gyári munkás lenni, az kikésziti az embert lelkileg/testileg és diploma nélkül már pedig nem lehet túl sokra vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!