Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség megszakítás, mivel...

Terhesség megszakítás, mivel nem volt szivhang, Volt valaki hasonlo helyzetben? Tobb lent.

Figyelt kérdés

Január 28 án volt a volt a műtétem. A doki február 19-en volt a kontrol minden rendben volt... február 20-an egyutt voltam a párommal, majd március 7 en megjött a mensesem ami 8 napig tartott, ma csinaltam egy tesztet ami szerint 2-3 hetes terhes vagyok .

Kerdesem: most akkor ewel a 8 napos verzessel elveteltem ? Nem korai a terhesseg ? Kicsit ossze vagyok zavarodva!Volt mar vki hasonlo helyzeten?

2019. márc. 17. 19:46
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz. Vérvételböl minden kiderül
2019. márc. 17. 19:57
 2/40 anonim ***** válasza:
Nekem műtét után jó 2 héttel is elég erős pozitív volt a tesztem. Lehet, hogy még nem ürült ki a hcg a szervezetedből.
2019. márc. 17. 20:56
 3/40 A kérdező kommentje:

Mennyi ido kell hogy kiürüljön a hcg?

Es az mennyire normalis hogy 8 napig tartott a vérzésem? Nekem kb 5 napig szokott.

2019. márc. 17. 21:09
 4/40 anonim ***** válasza:

Már ki kellett volna urulnie. Nekem febr. 7 én volt missed ab. -om

Marc. 8 an jott meg az elso verzesem. Addig a napig halvány pozi tesztjeim voltak még. Bőséges vérzés volt és 6 napig tartott. Lehet volt peteeresed elotte es akkor fogant. Keresd fel a dokid mindenképpen.

2019. márc. 17. 21:19
 5/40 anonim ***** válasza:
Lemaradt. Menszesz végén mar negatív volt a teszt.
2019. márc. 17. 21:20
 6/40 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szetint terhes vagyok .

De akkor miert jott vagyis volt verzesem ? Valoszinu hogy el is veteltem abba a 8 napba ????

2019. márc. 17. 22:10
 7/40 A kérdező kommentje:
Persze minden keppen holnap kerek idopontott a nodokimhoz!
2019. márc. 17. 22:11
 8/40 anonim ***** válasza:
89%

A missed ab. óta „rengeteg idő” eltelt. Abból a terhességből már kiürült a Hcg. Nekem is ahogy leállt a szíve és megvolt a műtét, napok alatt kiürült a vérből. És gondolom volt egy kontroll vérvétel, amit olyankor csinálnak. Mert ha Hcg-t jelez a kontroll, akkor az úgy tudom bent maradt szövetdarabokra utal.

A másik vetélésem korai volt, 4-5 hetesen (az ovuláció után 2-3 hét). Ott a tesztek mutatták egyértelműen, hogy vége. A ciklus kb. 33-34. napján már alig lehetett látni a második csíkot. Ha a 8 napos vérzéssel elvetéltél volna, megintcsak nem lenne Hcg a szervezetedben, hisz ha feb. 20-án megfogant, és a menstruációval távozott is az embrió, akkor még igen kevés a Hcg mennyisége. Azóta eltelt 10 nap, ezalatt már kiürült volna, kimutathatatlan lenne.

Ha csak feb. 20-án voltatok együtt, és ott fogant, akkor viszont mire dokihoz jutsz, igencsak szívcső pulzációt is látni fog. Amíg nem mész orvoshoz, ismételd meg a tesztet. Ha erősödik, vagy erős, akkor baba. Ha halványodik, vagy nincs, akkor sajnos lehet épp korai vetélésed volt.

A csodákban hiszünk. :-) Remélem sikerült a babátok. Drukkolok.

2019. márc. 17. 22:59
 9/40 anonim ***** válasza:
A 2 hetes terhesseg epp hogy beagyazodott szinte. A 2-3 hetbol nem tudni hogy neked 2 hetes ugymond vagy 3. Nem voltatok egyutt a menses alatt? Vagy elotte pont?
2019. márc. 17. 23:53
 10/40 anonim ***** válasza:
49%
2-3hetes terhesség nincs! Akkor a beágyazódás van, vagy a beágyazódási fázis után kicsivel! De akkor sincs! Amikor a menstruáció elmarad, akkor már 4hetes az embrio.
2019. márc. 18. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!