Terhesség megszakítás, mivel nem volt szivhang, Volt valaki hasonlo helyzetben? Tobb lent.
Január 28 án volt a volt a műtétem. A doki február 19-en volt a kontrol minden rendben volt... február 20-an egyutt voltam a párommal, majd március 7 en megjött a mensesem ami 8 napig tartott, ma csinaltam egy tesztet ami szerint 2-3 hetes terhes vagyok .
Kerdesem: most akkor ewel a 8 napos verzessel elveteltem ? Nem korai a terhesseg ? Kicsit ossze vagyok zavarodva!Volt mar vki hasonlo helyzeten?
Utolso igen, de a teszt ugy irja ki. A digitalis.
Jah az jutott eszembe hogy itt egy csaj hasonlokepp jart es aztan kiderult hogy mehen kivuli. Mindenkeppen nezess Hcgt. Mar abbol lehet ra kovetkeztetni
Valoszinuleg 20.-an fogant ezek szerint. Tehat ha logikusan gondolkodunk akkor 7 napig vandorol a petesejt az 27.-e majd elkezd beagyazodni. Mensi elott ez megtortent. Nah most ha a verzesed eros volt mint szokott es normalis az egy terhesseget kisodort volna. De mivel van terhesseg ugy tunik nagyobb eselyet latom a mehen kivulinek.
1 eve egy masik lany is pont igy jart. De persze ne igy legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!