2 éve volt abortuszom mègis a mai napig olyan mintha tegnap törtènt volna ès nem igazán tudom feldolgozni. Nektek, hogy ment?
"A te világod a felelőtlenség, a bármit lehet tenni, a csak magadat nézd filozófia kegyetlen, önző és boldogtalan világa."
Utolsó, mert egy nem kívánt terhességből származó gyerek aztán marha boldoggá tesz ám mindenkit...
18-as.
Olvastam a hivatkozott könyvet, és semmi újat nem írtál.
Csak az utolsó mondatod hibás. Az, hogy szerinted mindenki sajnálja a magzatokat.
A vita a véres torkú, fröcsögő, sajnálat nélküli emberek miatt van. Én elfogadom azt, hogy valaki életében olyan helyzetbe kényszerül, hogy abortusza legyen. Persze, igyekszem hatni az ilyen döntés előtt álló emberekre, de akkor sem fordulok el tőlük, és támogatom őket, ha az abortusz mellett döntenek. A saját döntésük, saját érdekükben, és támogatásra szorulhatnak ez után is. De szívemből megvetem azokat, akik egy a magzatot degradáló módon sejtcsomónak vagy élősködőnek degradálják csak és kizárólag azért, hogy az abortusz mellett úgy érveljenek, hogy a szóhasználatukkal is bagatellé minősítsék a kérdést. Amit abortálnak, az magzat. És igen, önmagában életképtelen az anya szervezetén kívül (még, mert ma már 268 gm-os csecsemőt is megmentenek), de attól még az emberi élet fejlődési szakaszában van. A kezdeti szakaszában, de attól még abban van. És ezt nem árt rögzíteni a fejekben is.
és, ha a megszületett gyerek is egyetért azzal, hogy hiba volt akkor és ott megszületnie, mit tud csinálni?
Például vonat elé fekszik.
De ez szinte soha nem fordul elő. Ez akkor fordul elő, ha magánéleti, anyagi, munkahelyi vagy egyéb probléma van. De olyan nincs, hogy megölöm magam, mert rossz volt a gyerekkorom.
28-as, te ugyanolyan nevetséges vagy, mint a cikkben szereplő fószer:
Ha bárki életét az általad vázolt célok határozzák meg, annak nem a gyerekkorával van elsődlegesen baj, hanem, hogy nem fordult szakemberhez idejében, akivel kibeszélhette volna a problémáit. És ha a te életed más örömöt nem tartalmaz, mint amire hivatkoztál, úgy feküdj a vonat alá. Ha viszont voltál szerelmes, szerettél már valakit, te fontos vagy valakinek, hiányzol valakinek, neked hiányzik valaki, már nem írhatsz olyan ordas nagy baromságot, amiket írsz.
"És ha a te életed más örömöt nem tartalmaz, mint amire hivatkoztál, úgy feküdj a vonat alá." - aztán miért is? Hogy senki se fenyegesse a "szent küldetéseteket"??? Na abból nem eszel...
Egyébként meg te éppen bűncselekményt követsz el... szemben a legális AB-t választókkal...
"Öngyilkosságban közreműködés
162. § (1) Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
De, mint említettem nem kell ettől tartanod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!