Mit tennétek akkor, ha a józan ész az abortusz mellett érvel, a szív azonban egyértelműen a gyermek megtartása mellett? Hasonló helyzetben volt bárki is?
Sziasztok! 23 éves egyetemista lány vagyok, de most vagyok az egyetem utolsó évében. A barátommal 2 éve vagyunk kapcsolatban, és terhes lettem tőle. Tudom, hogy felelőtlenség volt nem megfelelően védekezni, ezt elismerem... Ugyanakkor ha már így alakult, at kell gondolnom, mit tegyünk. Én borzasztóan ellene vagyok az abortusznak, és szeretném megtartani a gyerkőcöt, azonban még nincs munkám, az egyetem utolsó évében járok, nyáron meglenne a diplomám. A gyermekem apja szintén szeretné a szíve mélyén, de ő is azt mondja, nem jó az időzítés.... Mi van akkor, ha úgy érzem, ha elvetetem, egy életre szóló lelkiismeret furdalasom lesz? Milyen lehetőségeim vannak az abortuszon kívül? Esetleg valaki képben van a Gyes, gyed, cseddel és társaival, egyéb juttatásokkal, amiket diplomáskent kapnék, azonban sajnos eddig munkaviszony nélkül? Szó se róla, mindennél jobban szeretném megtartani, és szeretnék esélyt adni Neki az életre. Már nem is vagyok túlságosan fiatal se 23 évesen szerintem. Esetlegesen terhesség alatt lehet bármilyen munkát végezni addig is, amíg nem kezd el nőni a hasam es akadályozni a munkavegzes során?
Bárki, aki volt hasonló helyzetben, nahyon megköszönném, ha megirna a véleményét. Higyjetek el, ha nincs rá nyomós ok, nagyon nem szeretném eldobni ezt a kis életet.
Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a normális választ!
Utolsó, rettenetesen sajnálom! Őszintén kívánom, hogy a legközelebbi terhességed problémamentes legyen és sikerüljön feldolgoznod ami történt. Én jövőhéten leszek 12 hetes terhes, és még mindig van bennem egy félsz, hogy jaaj, csak minden rendben legyen, ha már én magam úgy döntöttem, megtartom. Hála az égnek, lekopogom, eddig minden jól alakul, van szívhang, szépen fejlődik.
Csak legyen egészséges, mostmár csak erre gondolok. A többi nem számít.
Jól döntöttél kérdező, gratulálok a kislányodhoz/kisfiadhoz (3 héten belül ugyanis ki fog derülni, én már tapasztalt anyuka vagyok). :)
Az a válaszoló pedig, aki szenteskedően kenetteljesnek nevezte, és szándékosan sértegette a kérdezőt, nagyon szégyellje el magát, sőt, ássa is el magát! A kérdező csak 23 éves! Könyörgöm emberek, egy kétségbeesett, terhes fiatal lányról beszélsz, te kétgyerekes anya létedre, nem szégyelled magad? ÉS ha a te gyereked lesz terhes, és ő is ugyanígy ellene lesz az ab-nak mint a kérdező, majd őt is lebigott vallásosozod, és szenteskedőnek nevezed? Elárulom, a vallásnak semmi köze ahhoz, hogy gyereket akar vagy sem, de ha kapcsolatban is áll valamilyen módon a kettő, neked akkor sincsen közöd a másik életéhez és nincs jogod sértegetni, elítélni.
Majd írd meg, hogy kissrác vagy kiscsaj a szerencsés kis manó, akit végül megtartottál te leány :)
26/L és egyben ANYA ;)
Apropó, én még fiatalabb is voltam, mint te kérdező, amikor szültem (21). Öt éves csodálatos kisfiam van :) Én is egyetemre jártam, de félbehagytam, végül levelezőn befejeztem. Egyedülálló anya voltam éveken keresztül, már rég nem a gyerekem apjával élek, DE fél éve van egy párkapcsolatom, akivel már együtt élek (és persze a kisfiammal ). Szóval látod, körülöttem se dőlt össze a világ csak azért, mert úgymond "nem a legjobb időben jött". Én őszintén örülök, hogy vannak még olyan hős fiatalok, mint én, vagy mint mi, akik bevállalják és végül mernek boldogok lenni. :)
Előző voltam (26/L) :D
54es!
lehet csak ennyire unatkozott
., de most rendesen lebuktatta magát..!!:D
"23 éves egyetemista lány vagyok, de most vagyok az egyetem utolsó évében. A barátommal 2 éve vagyunk kapcsolatban"
"A kérdező kommentje:
Apropó, én még fiatalabb is voltam, mint te kérdező, amikor szültem (21). Öt éves csodálatos kisfiam van (...) fél éve van egy párkapcsolatom, akivel már együtt élek"
most hagyjuk az abortusz/nem abortuszt, először menj el egy pszichológushoz...
Miiii?
Most látom :D :D :D
Cicamica, sürgősen menj el abortuszra, és egyúttal sterilizációra is, mert a skizofrémia örökletes, ne szaporítsd a selejtet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!