Most akkor hogy is van ez?
" ezennel én befejeztem, most írhatnám, hogy kellemes magzatelhajtásokat kívánok a mákszemnyi kis libsi hordátoknak" - az a baj a t. magzatvédőkkel, hogy fő elfoglaltságuk a valóság görcsös tagadása:
Én több mindent nem értek kedves 51#-os.
Először is honnan veszed, hogy a nőknek, akiknek volt 1 abortuszuk, azoknak lesz még 2-3-4-5, csak mert hobbi-abortuszoknak nevezed őket, holott megint légből kapott, hasrautesszeru megállapítást tettel. Olvass utána nyugodtan, a nők többségének, akik átestek terhességmegszakításon, egynél megállnak, nem rendszeresen, általad nevezett hobbikent űzik, nem mellesleg rohadtul nem tudod, hogy kinek miért volt abja, senki nem jó kedvéből megy. Sokkal felelősségteljesebb döntés olyan esetben az ab, amikor a gyerek nyomorba születne, éhezne és nélkülöznie kéne állandóan. Tudom, tudom, nektek az is belefér, hogy nyomorba szülünk a semmire, az is ha tinikent az iskolát otthagyva szülünk a szülők nyakára, hisz nem egy ilyen lányt biztattak itt ebben a kategóriában, hogy nyugodtan szüljön a szülei nyakára. Nem mindig a gyerek megtartása a helyes döntés, de ti képtelen vagytok ezt elfogadni és belátni. Nem kell egyezzen a véleménye mindenkinek, de itt a magzatfanatikusok többsége megszállottan próbál boldog-boldogtalant szülésre beszélni. És persze jönnek a puszira hord ki és szüld meg, majd add örökbe bullshitek, utána meg még ti vagytok felháborodva, hogy mi az hogy valaki, aki nem akarja megtartani a terhességet, miért nem hordja csak úgy ki és szüli meg, hogy utána odaadhassa valakinek. Vagy ha jon a válasz, hogy nem tudna úgy élni, hogy tudja van valahol egy gyereke a nagyvilágba. Ezt sem vagytok képesek elfogadni és tiszteletben tartani. Mint ahogy semmi mást sem. Azt pedig ne képzeld, hogy az abortuszt be fogjak tiltani, reménykedni remenykedhetsz, elég szánalmas ha ennek orulnel, hisz ugyanúgy elvetetné a nem kívánt gyereket az adott nő, max elérnék ezzel azt, hogy sokan feketén oldják meg, házilag próbálkoznak, aminek sokkal nagyobb kockázata van, mintha normálisan, legális keretek között csinálnák. Ja vagy persze fogja magát és átmegy Ausztriába. Ezzel nem tudják visszaszorítani a nem kívánt terhességek megszakítását, az a nő, aki nem akar gyereket, bármit megtesz azért, hogy ne is legyen( akkor is ha már terhes és előtte is, védekezéssel). Mint ahogy az a nő is, aki akar megtesz érte mindent.
" A megerőszakolt nőtől nem várható el, hogy védekezzen a nem kívánt terhességtől, míg aki önszántából él nemi életet és nem akar gyereket, attól nagyon is." - tudod, ezzel csak egy a szépséghiba, nevezetesen, hogy milyen alapon fogalmazol meg elvárásokat vadidegen emberekkel szemben, és milyen alapon várnád, hogy ez őket bármennyire is érdekelje?
Téged érdekelne az ő elvárásaik?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!