Most akkor hogy is van ez?
Nehány magzatfanatikus szereti itt azt hiresztelni, hogy ilyen okok kellenek hozza, sőt azt hogy bármilyen ok is kell hozza. Pedig ez egyáltalán nem igaz. Senkinek nem kell magyarázkodnod, hogy miért akarsz abra menni. Magánügy.
Szóval a valasz mem, nem kell semmilyen ok!
Hivatalosan igen, az anya válsághelyezete esetén van lehetőség rá. De ugyan ki mondja meg, hogy mi a válsághelyzet? Ha neked az, hogy egyetem mellett nem akarsz gyereket nevelni, akkor az. Ha az, hogy nincs elég pénzed, akkor az.
Szóval 12. hétig gyakorlatilag bárki megszakíttathatja a terhességét, nem kell hozzá különösebb indoklás.
Hivatalosan ezt irja a csalàdvèdelmis a lapodra mert ha nem ezt irnà nem vetethetnèd el.
Megfogja kèrdezni mièrt akarod elvetetni de ha jòfej csak ennyi megèrti hogy ez a te magànügyed ha nem annyira jofeh megprpbàl lebeszèlni.
Barátnőm 2 abortuszon van túl.
Van 1 gyereke, GYES-en van, a palival nincs is már együtt (ugyanattól esett mind3x teherbe), hol itt van, hol ott, azt az 1-et is csoda, hogy nem veszik el tőle...
Így az általad leírtak nem játszanak, de az atomcsóróság, bizonytalan tető a feje fölött végülis azért elég nyomós indok volt. (Az, hogy mellette megvan a véleményem a dologról, az más tészta, én ha nem akarok gyereket, teszek róla, hogy ne legyek terhes...)
Ez az egyetlen kérdés kb, ahol nem ugatott és jött a szentbeszedjével egy magzatfanatikus se, minden más kérdésnél megy az ismeretlen gyilkosozas és ítélkezés, mert ehhez értetek. Nyugodtan vedd te magad takarékra, mert ellenben veled nekem sikerült a kérdésre válaszolnom, nem pedig provokálni, ami ugye a ti specialitásotok (ezt sikerült itt os igazolni :D). Nem mellesleg ha nem jutna el a csöpp kis eszedig, nem egyetlen egy 75%-os válaszoló van ezen az oldalon, de gondolom erre még nem sikerült magadtól rajönnöd, nem lepődtem meg, hogy őszinte legyek.
Gorgess nyugodtan tovább ha valami nem tetszik, szerintem senki nem kiváncsi a véleményedre, aminek semmi haszna, a rosszindulaton és provokáción kívül, hisz épkézláb választ nem sikerült adni, mint általában egy magzatfanatikusnak sem. De azért idejossz vitat generálni és provokálni, utána meg ugyan erre kezdesz el panaszkodni. Vigyázat, Igazi Eszlenykapitannyal állunk szembe.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!