Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ti mit gondoltzok, melyik jobb?

Ti mit gondoltzok, melyik jobb?

Figyelt kérdés
Anyuka szempontjából. Abortusz vagy örökbeadás? Miért ?
2018. jan. 16. 11:55
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/119 anonim ***** válasza:
65%

#100, nem, addigra megtanulod elfogadni esetleg, hogy a gyereked élete nem a te életed, és a gyereked döntése nem a te döntésed. Türelmet és toleranciát tanulsz.

(a SAJÁT életedben meg nyugodtan vallod tovább a saját elveid, ha akarod)

2018. febr. 3. 21:55
 102/119 anonim ***** válasza:
23%
Tévedés, én nem úgykezdtem, az lehet, hogy kissé vulgáris voltam az elbeszélésem miatt, veletek... akik szemrebbenés nélkül megöltök egy ártatlan kis emberi lényt, igaz én vagyok a hibás.
2018. febr. 3. 21:56
 103/119 anonim ***** válasza:
23%

"#100, nem, addigra megtanulod elfogadni esetleg, hogy a gyereked élete nem a te életed, és a gyereked döntése nem a te döntésed. Türelmet és toleranciát tanulsz.

(a SAJÁT életedben meg nyugodtan vallod tovább a saját elveid, ha akarod)"

Így van, nem az ÉN életem, akkor nem mondom meg neki azt sem, hogy élhet-e vagy nem élhet. Azzal is beleszólok az életébe, sőt, megszabom neki, hogy éljen-e. Érdekes ez az érv is. :)

2018. febr. 3. 21:57
 104/119 anonim ***** válasza:
63%

Balinhun, hogy te egy embriót "AKI"-nek tartasz, ahhoz nekünk a világon semmi közünk, az a te privát magánügyed... (meg max a párodé)

Nem tudom, milyen alapon várnád el, hogy mások a te elveid szerint működjenek...

2018. febr. 3. 22:02
 105/119 anonim ***** válasza:
27%
Te valamit félre értettél, most írom le másodjára, hogy az ÉN véleményemet írtam le. Ez egy vélemény arról, amit kérdezett a kérdező, kicsit jobban kifejtve, de attól még vélemény. Pedig, én szemmel látható módon emberi lénynek tartom azt, akit láttam a ultrahangokon, hallottam piciny szívverését és láttam azt is, hogy már a feleségem pocakjában szopja a kisujját. Érdekesnek találom, hogy ez nyílvánvalóan egy "VALAKI" vagy "AKI", nem pedig egy "VALAMI" vagy "AMI". :)
2018. febr. 3. 22:05
 106/119 anonim ***** válasza:
63%
Na, akkor újra: "Balinhun, hogy te egy embriót "AKI"-nek tartasz, ahhoz nekünk a világon semmi közünk, az a te privát magánügyed..." - neked "nyilvánvalóan" az, másnak megy "nyilvánvalóan" nem az.
2018. febr. 3. 22:11
 107/119 anonim ***** válasza:
16%
Valóban újra, kedves 64%-os. :D Véleményem sem lehet akkor, maradjak kussban és csak bólogassak? :)
2018. febr. 3. 22:15
 108/119 anonim ***** válasza:
63%
Hogyne lehetne... emberi módon előadva, nem másokat kapásból lehülyézve... pl.
2018. febr. 3. 22:17
 109/119 anonim ***** válasza:
16%
Értem, de az nem számít, hogy te leidiótázol csupán két sorból megállapítva, hogy én pontosan ki is vagy. Ez teljesen helyénvaló és telejes etikus dolog volt részedről természetesen, igaz? :)
2018. febr. 3. 22:19
 110/119 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Ennyi.

2018. febr. 3. 22:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!