Beszéljek az abortuszról a barátommal, vagy jobb, ha nem tud róla? Mit tennétek?
Kiderült, hogy terhes vagyok. Nem tarthatom meg, viszont tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy a barátomnak beszéljek-e róla...
Nem magyar, nem is Mo.-n él, 2-3 hetente találkozunk, meg a szüneteket töltjük együtt. Nem tudom, hogyha esetleg megtudná, akkor a kapcsolatunk változna-e és ha igen, akkor milyen irányba. Most minden jó és júliusban hozzá is költöznék, az érettségi után (külföldön tanulok tovább).
Úgy érzem, jobb lenne, ha tudna erről, de anyukám azt mondja, hogy ez esetleges konfliktusokhoz vezetne, könnyebb lesz, ha csak én tudom, ez nem olyan, amit másokkal kell megbeszélnem.
Szerintem, ha hosszú távúra tervezitek a kapcsolatot, tudnia kell róla. Akkor lesz majd igazi konfliktus, ha mondjuk gyereket akartok, és a terhesség alatt tudja meg, hogy volt egy abortuszod, sőt, tőle lett volna a gyerek. Nem lehet hazugságokra és elhallgatásokra kapcsolatot alapozni! Ráadásul neked sem lesz egyszerű lelkileg, kell, hogy tudjon támogatni.
Később, ha összeköltöztök, főleg külföldön, ahol nem fogsz ismerni senkit, lesz egy csomó konfliktusotok. Azokat sem hallgathatod majd el...
Anyukád milyen konfliktusoktól tart? Attól fél, hogy a barátod majd rá akar beszélni, hogy megtartsd a babát?
Én elmondanám és nem az abortusz után, tudom hogy ezt te döntöd el de joga van tudni és nem utólag!
Ez azért komoly dolog ahhoz hogy csak úgy a háta mögött csináld.
Mindenképpen mond el.
Persze nehéz elképzelni, de Te mit szólnál, ha egy ilyen fontos dolgot, nem beszélne meg veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!