Az abortuszrol érdekelne minden konkrétum. Mennyi idő? Magán vagy ügyeletes orvos? Pénz?
Én magándokinál voltam, ő állapította meg a terhességet, akkor fizettem neki a rendelési díjat. Utána a kórházban ő csinálta az abortuszt. A műtőben találkoztam csak vele, utána már nem. Végig ügyeletes doki vizsgált. Szóval én nem is tudtam vna neki pénzt adni.
Velem szerencsére a családvédő nő normális volt. Mondta, h látja, h sz.ar ez nekem, biztosan nem akarom-e a babát. Másodszor amikor voltam, mondtam, h biztos. Szó nélkül adta a papírt, csekket. Egyedül voltam nála, így jobbnak láttam.
Nekem délután kellett a kórházba bejelentkeznem. Este megvizsgált egy doki és felrakott egy méhszáj puhító tablettát (semmit nem éreztem). Másnap dél körül volt az ab. Bementem a műtőbe, elaltattak, 10 perc volt az egész. A műtőben teljesen normális volt mindenki. Utána a nővérek is normálisak voltak szerencsére. Senki nem szólt be, nem b.unkózott. Este mehettem haza, vizit után, kiadták a papírjaimat, miután megvizsgáltak.
Vigyél nagyon vastag betétet, mert ha felkelsz zuhanyozni, sok vér folyik ki hirtelen.
A pénz ...hát én 5 éve voltam, 30vmennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!