Vigyem el ügyeletes szemészetre?
Sajnos felelőtlen voltam, nem vettem észre,hogy a gyerek letekerte a körömlakklemosóm kupakják. Egy picit belelöttyintett a szemébe! Azonnal kimostam bő vízzel, meg jobb híján cseppentettem bele egy csepp Visine-t!
Nem vörös szemgolyó, csak a környéke picit pirosabb, de az meg lehet,hogy a dörzsöléstől! Nem fáj neki!
Mi pont utaznánk el, de az nem is lényeges. De most nem tudom eldönteni,hogy vigyem-e! Tőlünk 30 km-re van a szemészeti ügyelet!
Ti bevinnétek?
Biztos, ami biztos alapon bevinném.
Ha nincs is semmi gond, akkor is nyugodtabb lennék.
Ok! Beviszem!
Ja egyébként acetonmentes volt, és most már a környéke sem piros, de akkor beszaladunk vele!
Én is bevinném, mert ő meg tudja vizsgálni, hogy van-e esetleg valami szaruhártyasérülés, és akkor ír fel rá hámosító szemkenőcsöt, vagy valami ilyesmi.
Anyunak egyszer a mész cseppent a szemébe festéskor, és nem is vette észre ,csak 1-2 nap múlva, akkor kezdte bökni, fájt neki, és kiderült, hogy lett egy kis sérülés ott, és kellett rá kenőcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!