Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Beszéljek az abortuszról a...

Beszéljek az abortuszról a barátommal, vagy jobb, ha nem tud róla? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy terhes vagyok. Nem tarthatom meg, viszont tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy a barátomnak beszéljek-e róla...

Nem magyar, nem is Mo.-n él, 2-3 hetente találkozunk, meg a szüneteket töltjük együtt. Nem tudom, hogyha esetleg megtudná, akkor a kapcsolatunk változna-e és ha igen, akkor milyen irányba. Most minden jó és júliusban hozzá is költöznék, az érettségi után (külföldön tanulok tovább).

Úgy érzem, jobb lenne, ha tudna erről, de anyukám azt mondja, hogy ez esetleges konfliktusokhoz vezetne, könnyebb lesz, ha csak én tudom, ez nem olyan, amit másokkal kell megbeszélnem.

2014. nov. 15. 12:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hogy dontottel?elmondod neki?
2014. nov. 16. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!