Megtartsam vagy ne?

Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk egytt. Terhes lehettem,előtte akartam is azt gondoltam ő az igazi. Kb. 1 hónapja kezdtem belőle kiábrándulni,egyszerűen nem szeretem,nem vagyok szerelmes. Ő imád és azt mondta ez a gyerek az élete.Nagyon sajnálom őt,de én nem érzem,így.. Nem tudom mit tegyek :( El sem merném neki mondani.. 6hetes km.

2017. dec. 20. 17:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
27%

Leendő örökbefogadó szülőként nyugodt szívvel mondhatom, hogy ez is egy járható út. Olyan csodálatos embereket ismertem meg hasonló sorsú párokkal beszélgetve, hogy tényleg merlek biztosítani, hogy olyan VALÓDI szülők várják "legrosszabb esetben" is, akiknél kétség nem merül fel, hogy akarják.

Ellentétben veletek sötét idiótákkal.

2017. dec. 29. 21:55
 32/38 anonim ***** válasza:
30%
Muternak 3 abortusza volt, nem nagy dolog, csak a sok idióta állítja be annak. Jaj mekkora dolog. :D "kicsi élettel dobálózol" ezen felnevettem. Ha hamar csinálják meg, megse fogja érezni 😂😂😂😂😂😂😂 .
2017. dec. 31. 07:44
 33/38 anonim ***** válasza:
68%
Valószínűleg azért folyik a párbeszéd jó képességű, magasan képzett, rendkívül elhivatott szakemberek tömegei közt, mert még egy tizenéves is megmondhatja, hogy nem nagy cucc az egész.
2017. dec. 31. 10:39
 34/38 anonim ***** válasza:
41%
Drága jó anyám orvos - az utánam következőt csont nélkül elvetette, 73 éves, és a mai napig nincs semmi lelki gondja miatta. Én biológia szakon diplomáztam - és szemrebbenés nélkül elvetetném én is, ha a védekezés ellenére besikerülne. Ezerszer inkább, mint egy terhesség és szülés. ANNAK MIÉRT NEM TESZITEK KÖZZÉ A LEHETSÉGES KÁROS HATÁSAIT TESTRE ÉS LÉLEKRE?
2017. dec. 31. 13:13
 35/38 anonim ***** válasza:
29%

" Ezerszer inkább, mint egy terhesség és szülés. ANNAK MIÉRT NEM TESZITEK KÖZZÉ A LEHETSÉGES KÁROS HATÁSAIT TESTRE"

Mert arra itt vagy pèldának te! 😊

BUÊK!

2017. dec. 31. 13:41
 36/38 anonim ***** válasza:
48%

Ez a te döntésed. A helyedben azzal vállalnám a felelősséget, hogy elvetetném. Nincs érv a megtartásra.

-A pasidat nem szereted

-meggondoltad magad a terhességet illetően,

-komoly kapcsolatod nincs.

6 hónapnyi rózsaszín ködös randizgatás meg szex messze nem elég stabil és komoly egy gyerek vállalásához. Plusz apuci bármikor leléphet, ha megunja az üvöltést, meg a szaros pelenkákat.

Max fizet gyerektartást és néha meglátogatja, vagy elviszi a parkba, játszóházba, de a gyerek felnevelése a te nyakadba szakad majd, veled fog élni, a te életedet fogja gyökeresen megváltoztatni, neked lesznek álmatlan éjszakáid, te fogsz nehezebben párt találni gyerekes egyedülállóként, a te életedet fogja elcseszni, megnehezíteni, ha még anyagilag is rosszul állsz például, és vagy még tanulsz. Jól gondold meg. Ha megszülöd, nincs visszaút. Akkor már nem mondhatod, hogy meggondoltad magad és nem kell. Ennek most van itt az ideje, ha így döntesz.

2018. jan. 4. 19:47
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Most olvastam a döntésed csak. Sok szerencsét....
2018. jan. 4. 20:07
 38/38 Levente_1985 válasza:
0%
Válaszd az életet. A gyermek Isten ajándéka. Nagyon fogod szeretni.
2018. márc. 2. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!