Megtartsam így a babát? Neki jó lenne ez így?
Tartsd meg!
Értem hogy nehéz helyzetben vagy, de ne az alapján dönts, hogy mások mit mondanak. Te szeretnéd megtartani, és szerintem Neked nagyon rossz érzés lenne ha nem tartanád meg. A párod valóban érdekesen viselkedik, lehet hogy ha megszületik a baba, elfelejti az egészet és örülni fog neki, ha esetleg mégsem akkor találsz majd mást aki többet ér. A babának meg ha Te örülsz neki és szereted, és az alap dolgokat tudod biztosítani, akkor mindenképpen jó lesz. Kitartást! :)
4-es vagyok.
Ha a családod örül a babának és támogat, az elég nagy segítség :)
Akarod a gyereket? - Tartd meg.
Nem akarod? - Ne tartsd meg.
Ez ennyi.
A pároddal meg ne ordibálj, ne hisztizz, akkor talán elmondja normálisan, ő mit szeretne, és meg tudjátok beszélni a dolgot. De ettől függetlenül egyedül tied a döntés. Mártírkodni sem kell (munka meg hasonlók), vagy vállalod, vagy nem, lesz ez még ennél sokkal rosszabb és fárasztóbb is, hidd el.
Elhiszem, hogy nehéz lenyelni, hogy a párod nem akarta az elején (ha jól értem, akkor most már akarná?), de nyilván egy becsúszott babát mindkettőtöknek fel kell dolgozni.
De ez nem ok a hisztire, az ordibálásra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!