Megtartsam így a babát? Neki jó lenne ez így?
Én biztosan nem tartanám meg.
De az egész sztoriból egy olyan éretlen személyiség rajzolódik ki, hogy te akárhogy döntesz, mindenkinek minden moslék lesz a végén... a gyereknek is, a pasidnak is, a családodnak is, és te fogsz ugyanitt vinnyogni. Úgyhogy dobj fel egy érmét....
Kedves Kérdező! Én azt érzem, hogy te már most kötődsz ehhez a babához. Megsínylenéd lelkileg az abortuszt. Ha van, aki tamogat, ha csak egyetlen halvány remény is van, akkor tartsd meg!
Nekem volt csoporttársam, aki simán behozta néha az egyetemre a pici babáját, mikor nem volt éppen, aki vigyázzom rá. Elsőben még ott aludt a kicsi a babakocsiban, utána meg édesem elrajzolgatott mellette a padban. Ma a srác 16 éves és nagyon jó a kapcsolatuk.
Járj utána az anyagi részénél a dolognak egy könyvelőnél, de szerintem extra gyedet is kaphatsz, ha tanulsz még. A családod segítséget sem örökre veszed igénybe, a kicsi egy éves korában elmehet bölcsibe, te tanulhatsz, mellette dolgozhatsz.Nem a nyakukra szülsz. Mire végzel a tanulással, lesz egy erős kis ovisod vagy iskolásod, tehát nem kell táppénzel kezdened a munkaviszonyod.
A mostani állapotd és a hangulatvaltozások a hormonoknak köszönhetőek. Idővel elmúlnak. Fiatalon sokkal könnyebb szülni, könnyen regenerálódik a szervezeted a szülés után. És nagyon jófej, laza anyuka leszel. A babádnak másra nincs is szüksége. Ha a párod otthagy ezért, nem is érdemel meg titeket! Kitartást és jó egészséget kívánok Nektek!
Nem anyukadeknak szulod,az ember sajat maganak szuli.
Ha megtartod,csak rosszab,farasztobb lesz. Anyukadek sem ernek ra mindig,24oras keszenletben,szerintem. Neked kell keszenletben lenni. Apukara ne is szamits,ez igy ki merem jelenteni. Ismerem a tipust,tipikus...
Vetesd el,es a pasit meg dobd ki! Folytasd a tanulmanyaidat,dolgozz,keress egy normalis,komoly part,es majd akkor szulj gyereket!
Úgy érzem, a magzattal kapcsolatban már meghoztad a döntést.
A pasidtól én megválnék, ha így, ha úgy döntenék a magzattal kapcsolatosan.Miért? Ezek miatt:
-"Úgy érzem, játszik velünk."
-"rengeteget üvöltöttem vele"
-"azt mondja, elhagyom magam"
-"orvoshoz nem kísér el"
-"folyamatos a cirkusz"
-"még csak fél éve vagyunk együtt ... közölte,hogy nekem nem rá van szükségem, menjek, ha akarok"
Ez a kapcsolat tiszteletlen, támogatásban szegény, szeretetben is. Ráadásul, egy alapvető kérdésben gyökeresen mást vallotok.
Elég nagy baj lenne, ha úgy lenne, és a férfiak nem tudnának mit kezdeni a saját gyerekeikkel ...
Nem minden mese vegzodik am happy end-el!
Es mindegyik kulonbozo is!
A gyereknek odabent fogalma sincs mi tortenil vele,korulotte,hogy o hogyan lett stb. Nem "o akar elni"! Xd
En momentan nem emlekszem semmi olyanra,hogy en megakartam volna szuletni stb. A szuleim dontottek igy,ez van!
Es kola,meg gyros?? A legjobb eletviteli tanacsok,es peldak.
Es varni egy ilyen se.ggfejre? Mar bocsanat! En biztos nem varnek,tudod,Buda vár,es Sziget var!
En kidobnam a kedves "apukat" es elvetetnem,(barmilyen szomoru is). Tovabbtanulnek,elernem a celjaim,rendes,keresokepes munkat keresnek,dolgoznek 2-3evig,keresnek egy normalis part,es aztan, Talan,szulnek!
Addig nem! Es foleg nem egy ilyen pasinak,pasitol!
De a kedves kerdezonek ha nem problema,es egyedul.is megakarja tartani,es fol is tudja nevelni,hat csak rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!