Kérnék tapasztalatokat, döntésképtelen vagyok, megtartsam a babát, vagy ne?
Ezt nem másoknak, hanem neked kell eldönteni, vagyis nektek, a pároddal közösen. Nem mi fogjuk felnevelni a gyerekedet, ha megtartod és nem is mi fogjuk átélni az abortuszt, ha éppen amellett döntesz.
De mivel írod, hogy arra képtelen lennél, innentől fogva nem igen van más választásod. És ha már megszületett a pici és mindenki más is támogatna benne, akkor meg biztos nem adnád örökbe sem.
Borzalmas vagy. Babának hívod, tehát tudod, hogy egy ember van benned és még így is képes vagy megölni. Az, hogy megmaradjon az élete, amit senkinek nem lenne joga elvenni, és egy jobbat adj neki örökbeadással, azt meg elutasítod.
Végül is, a gyilkosság jobb, mert akkor annak nem nagyon van nyoma, mi?
Szia. Én is romániában élek és én úgy tudom, hogy az iskola elvégzése után is jár a gyermeknevelési támogatás, ami minimum 1000 lej, ugyanis az idén megnövelték az összeget. Járj utána. De szerintem te is kapni fogod 2 évig vagy ha mégsem 200 lejt így is úgyis kapsz. És ami a szakmát illeti én sokat ismerek, akik egyetemet végeztek és mégsem kaptak állást a szakmájukban ezért pluszban még egy kurzust is elvégeztek, vagy pincérként dolgoznak. Tehát a diplomával semmire sem mentek. Én a szakmámban dolgozok mégis ugyanannyit kapok, mint akinek nincs végzettsége, ez Románia. Tehát ez ne legyen ok az abortuszra. Nagynéném 17 évesen szűlt és nem bánta meg a dolgot, azóta se született több gyereke. Én biztos nem vetetném el. Legalábbis azok az okok miatt nem, amiket te felsoroltál.
17 hkm
Szia
Szerintem hallgas a szívedre.
Én 19 vagyok 36 hetes kismama :)
Már nagyon boldog vagyok hogy így döntöttem hogy megszülöm.
Én a párommal lakok mondjuk, éd majdnem 4 éve vele vagyok együtt.
Én is csak kb fél évet dolgoztam, jelenleg a párom fizetéséből élünk, de tudom nem lesz így örökre ez nyugtat majd én is fogok dolgozni.
Tanfolyamot terhesen is nyugodtan végezhetsz :)
Ha bármiről szeretnél beszélgetni írj nyugodtan, akár facebookon is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!