8 hetes kismama vagyok, es sajnos az anyagi korulmenyeim nem engedik meg hogy megtartsam a babat?
Tartsd meg! Ha csak az anyagi gond az oka, hogy elvetetnétek, ne ölesd meg.
Ha akarod, ha komolyan akarod, segítünk! Írj...!
A második válaszolónak szelektív látása van, vagy megbukott szövegértésből. A kérdező védekezett tablettával.
Én nem ítélem el, bármit dönt, nem a mi életünket befolyásolja.
Nem védem a 2. válaszolót,abortuszom se volt soha(van 3 gyerkőcöm),ám el sem ítélem,mert nincs hozzá JOGOM.DE,ami számomra nagyon furcsa:a hasonló kaliberű kérdések majd 100%-ban leszögezi a kérdező,hogy gyógyszerszedés mellett lett állapotos....basszus,ha ebből készítenének statisztikát,a fog.tabletta elbukna!Szerintem-hangsúlyozom SZERINTEM-védekezésből írják ezt.Arra gondolván,talán kisebb a felelősségük...
Ami ebben a történetben nagyon szomorú,hogy a kérdezőnek volt már 2 gyereke,amikor összejött a palijával,akinek van "valami" köze a mostani babához.Mégsem tud megfelelő körülményt biztosítani számára az életben maradáshoz.Ezek az igazi drámák,nem az,hogy nem Pampers,hanem noname pelenka van a gyerek popsiján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!