8 hetes kismama vagyok, es sajnos az anyagi korulmenyeim nem engedik meg hogy megtartsam a babat?
Figyelt kérdés
ket gyermekem van mar, egyedul nevelem oket es sajnos folyamatos gyogyszerszedes mellett estem teherbe.. A parommal tortent beszelgetes utan azt monduk nem tarthatjuk meg mert nem tudjuk mibol felnevelni...eljutottunk a mutet elotti napig mikor is a dokival kozoltem hogy keptelen vagyok a mutetre...Viszont nem tudom mibol felnevelni, igy barmennyire is szeretnem elkell vetetnem...gond az hogy a korhazban mar volt idopontom a mutetre es nem tudtam elmenni de most kerek egy masikat?2014. máj. 18. 12:58
11/12 anonim válasza:
Remélem megtudtok majd mindent adni neki....
12/12 anonim válasza:
Gratulálok a döntésedhez. Sok helyen válaszoltam már kérdéssel hasonló kérdésekre, neked nem kell feltennem. Te valószínűleg boldogan nézel majd tükörbe 10 év múlva is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!