Megtartsam vagy ne?
A parodtol függetlenül szeretnél gyereket? Fel tudod nevelni, megvan a megfelelő anyagi és érzelmi háttér? Hány éves vagy, elég érettnek tartod magad egy gyerekhez?
Gondold át jól és mérlegj, hogy te mit szeretnél. Egyedülálló szülőket nagyon nehéz lesz egy gyerekkel, ahogyan egy olyan kapcsolatban is, amit fel év után a hátad közepére sem kívánsz, de együtt maradsz vele a gyerek miatt...
Fèl èv kapcsolat után elhiszem, hogy beszrtál. Persze, gondolom te is vèdekezès melkett lettèl terhes, mint itt mindenki
Most akkor tudja a pasid, hogy terhes vagy vagy nem??
Ma van a "nem tudok egy kèrdèst se megfogalmazni" kèrdezők napja??
Akkor úgy írd már csillagom: el sem mernèm
mondani neki, hogy el akarom vetetni/nem vagyok szerelmes belè
😂 de látom, annyira azért nem vagy magad alatt, ha mèg be is szólogatsz!
Ezt senki nem fogja helyetted eldönteni! Senki!
Hány èves vagy?
Szerintem, az összezavarodottságodnak hormonális háttere is van, ez nagyon gyakori. Sok ilyen anyukát ismerek, aki bár tervezte a gyereket, mégis amikor összejött, bepánikolt, és nem volt benne biztos, hogy meg akarja tartani. De ahogy stabilizálódott a hormonháztartása, az érzelmei is letisztultak, és végeredményben örült, hogy babája született.
Megtartsd-e? tervezett baba, a párod mindenben támogat, ilyen esetben nem is tudom, hogy jutott eszedbe az abortusz (nem szemrehányásnak szánom, de tényleg higgadj le és ne hagyd, hogy a pillanatnyi idegállapotod hozasson meg veled egy ilyen fontos döntést).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!