Megtartsam vagy ne?

Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk egytt. Terhes lehettem,előtte akartam is azt gondoltam ő az igazi. Kb. 1 hónapja kezdtem belőle kiábrándulni,egyszerűen nem szeretem,nem vagyok szerelmes. Ő imád és azt mondta ez a gyerek az élete.Nagyon sajnálom őt,de én nem érzem,így.. Nem tudom mit tegyek :( El sem merném neki mondani.. 6hetes km.

2017. dec. 20. 17:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
27%
Hát, ezt neked kellene tudnod... most még megelőzhető a mindhármótok életét taccsravágó baj.
2017. dec. 22. 09:03
 22/38 anonim ***** válasza:
28%
Utolsó, már nem:főleg ha a kérdező gyáva lesz és elveteti a gyereket. A baj megfelelő védekezéssel és gondolkodással lett volna megelőzhető. Most már csak a felelősségvállalás a helyes döntés. (nem, az abortusz nem az)
2017. dec. 22. 11:11
 23/38 anonim ***** válasza:
Mikor teszteltél? Nem lehet ez az első sokk hatása még? Hány hetes vagy?
2017. dec. 22. 12:30
 24/38 anonim ***** válasza:
57%
#22 van, aminél egy abortusz is sokkal jobb, és felelősségteljesebb választás...
2017. dec. 22. 12:58
 25/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A döntésem,hogy megtartom! :))
2017. dec. 22. 20:17
 26/38 anonim ***** válasza:
32%
De jó! gratulálok! Boldog babavárást és sok boldogságot!
2017. dec. 22. 21:25
 27/38 anonim ***** válasza:

Gratulálok <3

Annyira jó ez olvasni :))) Nagyon sok boldogságot nektek!

2017. dec. 24. 09:13
 28/38 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Sok örömet hozzá❤
2017. dec. 24. 13:11
 29/38 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsd meg a lelkes fiatalembert is, állítólag elég nagy ritkaság ma már az ilyesmi! Hát ha jó lesz még neked, amikor "visszaábrándulsz"... :/
2017. dec. 24. 16:15
 30/38 anonim ***** válasza:
73%

Figyelj, annak örülök, úgy alapból, hogy a megtartás mellett döntöttél, de nekem az irományod alapján nagyon kelekótyának tűnsz ( ne haragudj, semmi rosszindulat nincs bennem). Csak azt ugye tudod, hogy a babához nem állhatsz majd így hozzá, mint az apukához, hogy egszer szeretem utána meg nem.

A babának lesznek nehéz napjai, fájhat a hasa, fogzik majd, beteg is lehet, mikor sokat sír majd, amit nehéz lesz átvészelni. Mi van, ha akkor majd nem szereted? Készült fel, hogy akkor már ezzel nem játszhatsz, a baba mellett helyt kell állnod, nem teheted félre, ha most éppen nincs hozzá kedved!

2017. dec. 29. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!