Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 18 év felett az abortuszhoz...

18 év felett az abortuszhoz már nem kell szülői engedély?

Figyelt kérdés

Szerintem már megtörtént a baj..holnap kéne megjönnie de semmi jelét bem érzem+folyton éhes vagyok

Igaz védekeztünk gumival és nem szakadt ki elvoleg de annyira be vagyok parázva

2017. júl. 14. 23:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Mikor aktuális, hogy tesztelj egyet, meg aztán újra? Addig próbálj meg ne idegeskedni, tudom, hogy nem könnyű, de nem mindig van előjele nekem sem a mensinek, mégha többnyire igen is.

Sajnálom, hogy ennyire beparáztál, szörnyű érzés, remélem, hamarosan szólsz, hogy megjött mégis.

Ha mégse, szerintem is szusszanj egyet, s gondold át alaposan. Ne félj, nem vagy egyedül, bármi is van.

2017. júl. 16. 09:10
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

mielott megjon en alapjaraton allandoan eges vagyok speciel, nekem nem is gorcsol a hasam . Mindenkinel mas es nem mindegyik menstruacio ugyanolyan. Szerintem csak nagyon parazol ez miatt keshet, nekem is volt stresszes idoszakom 1 hetet kesett es mar akkor azert paraztam :) szoval nyugi tesztelj egyet aztan meglatjuk.

Kerdesedre valaszolva nem, nem kell szuloi engedely az abortuszhoz, de penz, kitartas, es egy kis hidegszivuseg igen. ( nem nem vagyok abortuszellenes van ok mikor ez a legjobb megoldas mielott valaki lehordana.)

2017. júl. 16. 09:45
 13/14 ironhide12 válasza:
73%
18 életéved felett már nagykorú vagy szóval nem kell.
2017. júl. 16. 17:33
 14/14 anonim ***** válasza:
73%
18 év felett jogilag felnőtt vagy, nemkell kérj engedély senkitől,azt csinálsz amit akarsz.
2017. júl. 16. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!