18 év felett az abortuszhoz már nem kell szülői engedély?
Szerintem már megtörtént a baj..holnap kéne megjönnie de semmi jelét bem érzem+folyton éhes vagyok
Igaz védekeztünk gumival és nem szakadt ki elvoleg de annyira be vagyok parázva
Mikor aktuális, hogy tesztelj egyet, meg aztán újra? Addig próbálj meg ne idegeskedni, tudom, hogy nem könnyű, de nem mindig van előjele nekem sem a mensinek, mégha többnyire igen is.
Sajnálom, hogy ennyire beparáztál, szörnyű érzés, remélem, hamarosan szólsz, hogy megjött mégis.
Ha mégse, szerintem is szusszanj egyet, s gondold át alaposan. Ne félj, nem vagy egyedül, bármi is van.
mielott megjon en alapjaraton allandoan eges vagyok speciel, nekem nem is gorcsol a hasam . Mindenkinel mas es nem mindegyik menstruacio ugyanolyan. Szerintem csak nagyon parazol ez miatt keshet, nekem is volt stresszes idoszakom 1 hetet kesett es mar akkor azert paraztam :) szoval nyugi tesztelj egyet aztan meglatjuk.
Kerdesedre valaszolva nem, nem kell szuloi engedely az abortuszhoz, de penz, kitartas, es egy kis hidegszivuseg igen. ( nem nem vagyok abortuszellenes van ok mikor ez a legjobb megoldas mielott valaki lehordana.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!