18 év felett az abortuszhoz már nem kell szülői engedély?
Szerintem már megtörtént a baj..holnap kéne megjönnie de semmi jelét bem érzem+folyton éhes vagyok
Igaz védekeztünk gumival és nem szakadt ki elvoleg de annyira be vagyok parázva
*nem
*elvileg
Te írtad ki ezt a kérdést is? https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Mert akkor tuti nem vagy várandós.
Engedély nem kell, csak kb. 35 ezer forint.
Ennyibe kerül.
Nem kell, de én a helyedben nagyon meggondolnám ezt a dolgot. Ha kiderül, hogy tényleg jön a baba, szusszanjatok egyet, mielőtt elrohantok abortuszra. Nem tudok még rólad semmit, de ha egy érző szívű, aranyos lány vagy, nagyon nagy eséllyel meg fogod bánni a dolgot. Legalábbis én és még nagyon sokan mások iszonyúan megbántuk, ki előbb, ki később. Az a helyzet, hogy ahhoz, hogy elvegyék, már kell, hogy legyen szívhang. Tehát egy dobogó szívű picike ember-palántát szednek ki az emberből nem is akárhogy... Mondanám, hogy lehet, hogy csak én éltem meg így utólag, de sajnos nem. Az abortusz egyáltalán nem az a jelentéktelen kis egészségügyi műtét, aminek próbálják feltüntetni. Én évekkel később jöttem rá, hogy életem legsötétebb, legrosszabb döntését hoztam meg fiatalon, egyedül, félelemből és tájékozatlanságból.
Légyszi írd majd meg, ha teszteltél, hogy mi lett, én szurkolok, hogy hátha mégis megjön. Ha meg mégsem, nyugodtan írj nekem privátban, szívesen beszélgetek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!