Erről mi a véleménye a magzatvédőknek?
Figyelt kérdés
Azok véleményére vagyok kíváncsi, akik a beteg gyerekekt sem vetetnék el, mert szerintük teljes életet élhetnek.
2017. máj. 24. 12:55
22/22 anonim válasza:
Most nyilván súlyosabb esetekre gondoltál kérdező,mint az enyém (nem olvastam a cikket) de pl én gyerekkorom óta reumás vagyok,évekig szinte járni se tudtam,úgy ugráltam fel féllábbal a buszlépcsőn,ha suliba mentem,az egyik kezemnél meg elsorvadtak az izmok és kb teljesen inaktív,semmi erő nincs benne,nem tudok vele egy bögrét megemelni. Ez nem születésem óta van,a példa itt arra vonatkozik,hogy az én anyám képes volt 3 havonta feljönni velem Pestre 2 hetekre,ami a mi lakhelyünktől 260 km-re volt,ezenkívül vérvételekre,Kaposváron is egy csomó egyéb vizsgálatra,mindenhova jött. Még a betegségem elején állandóan ott kellett lennie,mert se fogni,se járni nem tudtam. Ilyen anya szeretnék lenni a beteg gyerekemmel,az én anyámtól szeretnék példát venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!