Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Erről mi a véleménye a magzatv...

Erről mi a véleménye a magzatvédőknek?

Figyelt kérdés

Azok véleményére vagyok kíváncsi, akik a beteg gyerekekt sem vetetnék el, mert szerintük teljes életet élhetnek.

[link]

2017. máj. 24. 12:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
22%
Az első válaszoló jól megmondta mi közöd neked hozzá?! Én sem vetetném el mert gyilosság, egy emberi élet kioltása én erre nem lennék képes!!!
2017. máj. 24. 13:38
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem ilyenekre gondolok, hanem pl mint a cikkben, hogy az anyának ehhez hasonló betegsége van, ami tuti, hogy a magzatra káros hatással van. Sajnos Édesanyám így veszített el egy babát még előttem. Bárányhimlős lett, ő sem tudta még, hogy terhes. A baba 26.hétben halva született, a bárányhimlő végett.
2017. máj. 24. 13:38
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
Az tényleg igaz, hogy ha a magzat súlyos fejlődési rendellenességben él, akkor törvény útján a 9 hónap alatt a bíróság kényszerből abortuszt kérhet? Akkor is, ha te meg akarod tartani, de nem engedi a törvény? Ez tényleg igaz? A médiában hallottam. Ha mondjuk megpróbál valaki ellenszegülni ennek, akkor azt megbüntetik?
2017. máj. 24. 13:50
 14/22 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez a cikk kamu. Maga az oldal sem megbízható. Én nem hiszem el.
2017. máj. 24. 13:54
 15/22 A kérdező kommentje:
Ez tuti kamu. Valami mindenegybenblogon olvastad?
2017. máj. 24. 13:56
 16/22 anonim ***** válasza:
31%
13-as.. ilyen tuti nincs.. valamit biztos félreértettél... az én gyermekem élete felett nem ítélkezhet senki, nincs olyan bíróság ahol nekem kötelezővé tegyék az abortuszt ha beteg a baba
2017. máj. 24. 13:58
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem, hanem a segítség bajban vagyok-ügyvéd válaszol abban volt ez.
2017. máj. 24. 13:59
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező nincs neked életed? Miért kell provokálni az embereket? Én is tegyek ki kérdést belinkelve egy cikket amiben meg arról írnak hogy valaki megbánta az abortuszt, az abortusz pártikanak címezve? Hm? Miért jó ez az értelmetlen mocskolódás?
2017. máj. 24. 14:01
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Ott mondta a férfi ügyvéd, hogy az orvosnak jelentési kötelezettsége van és akkor történhet ilyen. És az apuka így akarta az orvost megvesztegetni. Ekkor hallottam ilyenről először.
2017. máj. 24. 14:02
 20/22 A kérdező kommentje:
A Segítség bajban vagyokból ne vegyetek ki infókat, az csak egy mese :)
2017. máj. 24. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!