Első sorban kismamák véleménye érdekelne, de bárkit meghallgatok?
Sajnos azt kell, hogy mondjam, mindkét oldalnak picit igaza van. :(
A lakóparkban is alkalmazkodni kell egymáshoz, és kompromisszumot kötni.
(zárójelben jegyzem meg, hogy én biztos nem állnék meg előtted, ha egyszer már szóltál)
Mindenkinek és senkinek.
Te ne foglalkozz vele. Ha felébred a gyerek, akkor legközelebb nem ott állnak le beszélgetni. Mondom ezt úgy, hogy kisgyerekem van. Na most ha kertes ház előtt állnak le és ott ugat a kutya? Akkor sem csönget be, hogy vigye már onnan a kutyát.
Neked van igazad,
ha nekem mondta volna ezt hogy vigyem be a kutyámat a saját kertemből (ami kizárólag az én területem) adtam volna a szájának.... Úgy hogy én is kisgyerekes vagyok.
Mondtam volna neki, hogy tovább lehet menni ... a kutya kint marad!!!
Kertvárosi részen lakunk ha kimegyek a kicsivel sétálni ahogy haladunk minden ház kertjében szinte van kutya, 10-ből 8 ugat ahogy tolom el a babakocsit, eszem ágában nem lenne mondani a gazdájának hogy vigye be a kutyáját.. mert én épp ott vagyok egy alvó gyerekkel.
Ne foglalkozz az ilyen idiótákkal szerintem !
A kutya a Te lakasodon/teruleteden/tulajdonon BELUL ugat, semmi joga nincs radszolni hogy azon belul te hova engedd meg ne engedd. Nyugi, meg 1-2 alkalommal felebred a gyereke, nem ott fog megallni :)
Egy kisgyerekes, kiskutyas kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!