Erről mi a véleménye a magzatvédőknek?
Azok véleményére vagyok kíváncsi, akik a beteg gyerekekt sem vetetnék el, mert szerintük teljes életet élhetnek.
Felesleges a véleményüket kérdezni.
A környezetemben 5 ilyen abortuszellenes, nagy magzatvédő embert ismerek, mind férfi, hármuknak nincsen gyereke. Az a kettő meg, amelyiknek van gyereke, kb. le sem szarja őket. De azért okítani, okoskodni tudnak, hogy más hogyan éljen...
Ez a kerdes provokativ.
Naponta van egy ilyen, nem qrva unalmas?
Szerinted csak annak van joga élni, aki makk egészséges? Ha te holnap autóbalesetet szenvedsz, lebénulsz, károsodik az agyad, akkor neked már nincs jogod élni tovább?
Tudod, pár évvel ezelőtt a Szent Imre kórházban álltam sorban reggel a nővérszoba előtt műtétre várva. Előttem egy 23 éves lány volt, a 3. abortuszára jött és végig röhögcsélt. A nővérek mérhetetlenül fel voltak háborodva, hogy lehet egy nő ennyire lelketlen, felelőtlen. Vele volt egy srác, valószínűleg ő lehetett az "apa", de amikor kérdezte a nővér, hogy kit értesíthetnek, adja meg egy hozzátartozója nevét és elérhetőségét, akkor ott kérdezte meg a sráctól, mi is a vezetékneve meg a telefonszáma...
Utána nekem panaszkodott a nővérke, hogy ennek a "nőnek" az agyát kéne átmosni, mert már harmadjára jár náluk és marhára nem érdekli, hogy 10 hetes, dobogó szívű magzat van benne. Szerintem a magzatvédők elsősorban az ilyen embertelen dögök ellen emelnek szót, mert talán elképzelésed sincs arról, hogy ez mennyire gyakori lett manapság és egyre fiatalabb lányokat érint sajnos.
sok olyan betegség van, amivel igenis teljes életet lehet élni, mégis elvetetik a magzatot "kényelemből".
De a cikkben egy olyan esetről van szó, amire én is, "nagy magzatvédő", azt mondom, hogy nem ítélem el az anyát, ha elveteti. viszont én nem tudom, hogy döntenék. ugyanis a hitem azt mondja, nem mi, emberek, vagyunk vagyunk az élet urai, nem játszhatunk Istent, nem rendelkezhetünk más élete és halála felett. aki nem ért velem egyet, ne tegye, szíve joga. de én ez alapján döntenék, bármilyen nehéz is lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!