Mennyire lehet titokban tartani egy abortuszt olyan előtt, akivel egy házban élek?

Figyelt kérdés

Nem szeretném, ha az anyukámon és az orvosomon kívül bárki tudna erről a beavatkozásról.

Szerintetek ez mennyire lehetséges?

2017. máj. 21. 11:32
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
40%
Nézd, nem tart sokáig egy abortusz, reggel bemész este pedig már simán otthon lehetsz. Ez egy rutin dolog, akárcsak egy fogtömés. Kitalálsz valami kamut és kész, nem tudja meg anyukád.
2017. máj. 22. 23:38
 32/36 anonim ***** válasza:
58%
19 voltam amikor sajnos muszaj volt az ab. Reggel bementem du mar otthon voltam mintha suliba lettem voltam. Senki nem tudott rola csak a baratom akirol kiderult h van valakije meg mellettem....ezert vetettem el...nem kellett igy a baba h az apja mas novel van. Szval senki nem tudja. Azota van 5 csodálatos lanyom. Fel a fejjel. Nem kell kitálalni senkinek. Ez a Te dolgod. Anyukad melletted lesz. Max azt mondjatok hogy csaptatok egy csajos napot es elrontottad a gyonrod es nem erzed jol magad. Kesz. Masnap pedig teljes harci diszben mesz suloba vagy meloba.
2017. máj. 23. 07:44
 33/36 anonim ***** válasza:
27%

Azt tudd, hogy okés, hogy te nem mondod el neki, de ha anyudnál rákérdez, ő miért hazudjon! a párjának?

Már ne is haragudj, de ez nekem nem férne bele egy kapcsolatba. Alap, hogy nem kamuzunk a párunknak.

egyébként hajszálra ugyanez a kérdés már volt, és én ott is ugyanezt válaszoltam.

2017. máj. 23. 12:34
 34/36 anonim ***** válasza:
69%

Az az alap, hogy a gyerekünk titkát megőrizzük az aktuális "párunk" előtt.

2017. máj. 23. 12:37
 35/36 anonim ***** válasza:
61%

34-essel értek egyet.

Valószínűleg a kérdező nem letagadni akarja , hanem eleve megosztani sem akarja másokkal...amihez joga van. És egy ANYA , aki ANYA ÉS NEM AZ AKTUÁLIS PASIJA A LEGFONTOSABB,HANEM A GYEREKE AZ IGEN IS EZT TISZTELETBEN TARTVA NEM FOGJA ELMONDANI. JOGA SINCS AHOZ HOGY Ő ELMONDJA BÁRKINEK ÚGY HOGY A LÁNYA NEM AKARJA MEGOSZTANI !

2017. máj. 23. 12:40
 36/36 anonim ***** válasza:
52%
Egy anya elsősorban ANYA és a gyereke a legfontosabb!! Nem pedig az élettársa/barátja/férje! Ez így normális! Hogyha baj van, akkor számíthatsz az édesanyádra és nem kell attól felned, hogy elárul téged egy másik emberrel szemben! Pont az az ember, akiben a gyerekek a legjobban bíznak. Szánalmas, ha valaki az élettársával szemben kepes lenne a saját lányát elárulni és kiteregetni a magánéletet, ráadásul úgy, hogy a lánya direkt megkérte h ne tegye.
2017. máj. 23. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!