Mennyire lehet titokban tartani egy abortuszt olyan előtt, akivel egy házban élek?

Figyelt kérdés

Nem szeretném, ha az anyukámon és az orvosomon kívül bárki tudna erről a beavatkozásról.

Szerintetek ez mennyire lehetséges?

2017. máj. 21. 11:32
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

8-as, azért, mert szerintem erről nem kell mindenkinek tudnia.

Nem fog feltűnni neki 30 ezer forint, meg nem is szól bele, hogy anya mire költi a pénzt, tehát emiatt nem fog kérdezősködni.

2017. máj. 21. 14:16
 12/36 anonim ***** válasza:
12%
38000 Ft az abortusz
2017. máj. 21. 14:21
 13/36 A kérdező kommentje:
Akkor annyi... Anyáék között sosincs ebből vita, nem kell itthon forintra elszámolni mindenről.
2017. máj. 21. 14:23
 14/36 anonim ***** válasza:
18%
Itt nem a pénzről hanem az elvről van szó..ha arra jó hogy a pénzét költsd, akkor legyen arra is hogy őszinte legyél vele. Te dolgod ha abortuszra mész, csak legyen is benned gerinc felvállalni a családod előtt.
2017. máj. 21. 14:24
 15/36 A kérdező kommentje:
Itt nem egy rosszjegyről, vagy arról van szó, hogy meghúztam a kocsit parkolás közben... Ez kicsit komolyabb dolog és nem érzem, hogy másra is tartozna. Nem szívesen beszélek erről, szerintem ez érthető.
2017. máj. 21. 14:29
 16/36 anonim ***** válasza:
16%
Igen "kicsit" komolyabb a saját gyereked megöletése...és mivel ő tart el téged joga van tudni róla. Arról nem tehet hogy te gyáva vagy vállalni a szexelgetésed következményeit. A gyerek apja legalább tud róla? Bár gondolom nem hisz ahhoz is gerinc kellene...
2017. máj. 21. 14:32
 17/36 A kérdező kommentje:
59%-os, nagyon sz.r életed lehet, ha abban leled örömödet, hogy egy alapból szörnyű helyzetben lévő lányt piszkálj!
2017. máj. 21. 14:36
 18/36 anonim ***** válasza:
15%
Nem szar az életem, és ezt a helyzetet egyedül magadnak köszönheted nem gondolod? Nem én kényszerítettelek a felelőtlen szexre ha jól gondolom. Az biztos ha én nevelőapád helyében megtudnám hogy a feleségem hazudott vagy eltitkolt egy ilyen fontos dolgot, repülnének a cuki kis kapart kislányával... gyűlölöm a hazug és gyáva embereket.
2017. máj. 21. 14:38
 19/36 A kérdező kommentje:

Milyen felelőtlen szexről beszélsz?!

Szerinted nem ismerem azt, hogy fogamzásgátló?

Meg mégis honnan repülnénk?:)

Anya nevén van minden, szóval benézted, elég rendesen.

Ez neki nem fontos dolog, csak nekem. És szeretnék túl lenni minél hamarabb az egészen, nem kell, hogy még több ember tudja.

2017. máj. 21. 14:43
 20/36 anonim ***** válasza:
14%

Szerinted nem ismerem azt, hogy fogamzásgátló?

Persze, tudtam én hogy mint itt az összes abortuszos, te is megfelelő védekezés mellett estél teherbe. Ez teljesen egyértelmű itt gyakorin, csak a valóságban más a helyzet.

És honnan repülnének? A kapcsolatból... bár mit is várhatna tőled ha arra gyáva vagy hogy a gyerek apjának elmond. Hát igen, a szexeléssel nem adják együtt a felelősségérzet is sajnos.

Ha a nevelt lányom ilyen helyzetbe kerülne és elmondaná akkor segítenék neki. De ha titkolózik, és az anyját is erre veszi rá, akkor az én szememben ott válnak értéktelenné és onnantól kezdve megszakítanék minden kapcsolatot velük.

2017. máj. 21. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!