Mennyire lehet titokban tartani egy abortuszt olyan előtt, akivel egy házban élek?

Figyelt kérdés

Nem szeretném, ha az anyukámon és az orvosomon kívül bárki tudna erről a beavatkozásról.

Szerintetek ez mennyire lehetséges?

2017. máj. 21. 11:32
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
45%
necces... nagyon necces. ugyanis közbejöhetnek komplikációk, bent tarthatnak a kórházban, továbbá azt sem tudhatod előre, érzelmileg hogy fogod kezelni a dolgot. ki elől akarod eltitkolni pontosabban?
2017. máj. 21. 11:38
 2/36 anonim ***** válasza:
41%

Attól is függ, mennyire jellemző rád, hogy nem töltöd otthon az éjszakát.

Mert akár azt is megteheted, hogy azt mondod, egy barátnődnél alszol (akár ha benn tartanak, akár ha rosszul vagy vagy csak nem akarsz embereket magad körül látni, és kiveszel egy szobát egy-két éjszakára) vagy elutazol egy-két napra valahova.

2017. máj. 21. 11:42
 3/36 A kérdező kommentje:
A mostohaapám elől. Mert nem akarok kérdésekre válaszolni, azt sem szeretném, hogy elmondja bárkinek, akár véletlenül is.
2017. máj. 21. 11:52
 4/36 anonim ***** válasza:
83%

Simán. Nem írják a homlokodra. Ha nem szenvedsz látványosan, senki semmit nem vesz észre. Csak arra kell kitalálnod valamit, hogy hol töltöd a műtét előtti éjszakát.

Volt kisműtétem (nem ab, hanem más nőgyógyászati), öcsémet nyilván nem avattam be, semmi nem tűnt fel neki pedig még egy szobában is laktunk.

2017. máj. 21. 12:03
 5/36 anonim ***** válasza:
55%

Nekem szerdán volt terhesség megszakításom, csak a párom és anyósom tudja, még a nagyobbik lányom sem tudja.

Reggel bemész, este otthon vagy.

Azon kívűl hogy latják mások rajtam hogy idegileg van valami bajom, nem tudják mitől van.

Azt mondtam a front miatt vagyok rosszul.

Legszívesebben elásnám magam a föld alá, erre készülj fel, lelkileg odavág akármilyen erős vagy.

2017. máj. 21. 12:44
 6/36 anonim ***** válasza:
71%

Ez utolsó mondatod nem igaz mindenkire.

2017. máj. 21. 12:49
 7/36 anonim ***** válasza:
20%
Minek titkolnád?
2017. máj. 21. 12:50
 8/36 anonim ***** válasza:
16%

Az oké, hogy titkolni akarod anyukád férje előtt, de azt miért várod el, hogy anyukád bármit is elhallgasson a férje elől?

Ezt fel kell vállalni. Kérdésekre nem kell valaszolnod, bár ez nagyban függ attól is, hány éves vagy.

2017. máj. 21. 14:12
 9/36 anonim ***** válasza:
23%
Ha az abortuszt az ő fizetéséből is fizetitek akkor joga van tudni róla. Nem csak a szexhez kell ám bátornak lenni.
2017. máj. 21. 14:14
 10/36 anonim ***** válasza:
81%

Azért, mert mindenkinek joga kijelölni a saját magánélete határait.

2017. máj. 21. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!