Mennyire lehet titokban tartani egy abortuszt olyan előtt, akivel egy házban élek?
Nem szeretném, ha az anyukámon és az orvosomon kívül bárki tudna erről a beavatkozásról.
Szerintetek ez mennyire lehetséges?
20-as, mit cseszteted a kérdezőt? Igaza van, hogy nem szól a mostohaapjának. Gondolom a mostohaapja sem számol be nekik sok mindenről. Erről csak annak kell tudnia, akinek a kérdező is megengedi.
És mi az, hogy a mostohaapa pénzét költik, akkor joga van tudni? Honnan veszed, hogy anyuka otthon ül és nézi a fehér falat beszürkülni? Gondolom ő is dolgozik, akkor meg hagy döntse már el, hogy a saját megkeresett pénzét mire költi, és arról kinek és hogyan számol be.
Te valami nagyon súlyos kisebbségi komplexusban szenvedhetsz, ha ezt nem érted.
Anyám 59%-os neked nincs saját életed, amivel foglalkozni tudnál vagy ennyire megkeseredett a sajatod, hogy máséba kell ilyen pofátlan módon beleszólni és cseszegetni?!
Mi az, hogy joga van tudni róla?! Mert miért is lenne? Semmi köze hozza, teljesen jogos és érthető, hogy a kérdező nem akar a magánélete minden részleterol beszámolni mindenkinek! Az a nevetséges, hogy loszart sem tudsz az egesz helyzetről, konkrétan SEMMIT, se azt hogy a kérdező hogyan esett teherbe, de rögtön vagdalozol, hogy felelőtlenül szexelt. Azt se tudod, hogy valóban a nevelőapja pénzét költik-e vagy ugye hogy az anyja is dolgozik, ami elég valószínű! (Különben is egy családban nincs olyan, h ezt a pénzt én kerestem, ez az enyém, hanem jó eséllyel közösek a dolgok, úgyhogy nem is értem ezt az "ő pénze" baromságot). Természetesen meglepő módon azt se tudod, hogy a kérdező párja pl tud-e a beavatkozásról, de te rögtön evidensnek veszed, h nem.
Szánalmas, hogy a kérdező annyit irt le a történetéről, h nem akarja h megtudja a nevelőapja az abortuszt, te meg már azonnal ítélkezve és a nagy büdös semmire (mint általában a magzatfanatikusok 99%-a) alapozva megállapítottad, h a kérdező egy felelőtlen liba, aki a nevelőfaterja pénzét költi és még a barátjának se mondja el az abortuszt. Gratulálok, egesz jó kis mesét kreáltal, legközelebb valaszolhatnál érdemben is a kérdésre, ahelyett h más életében akarnál vajkalni....!!
Az abortusz egy KÖVETKEZMÉNY, amit vállal.
A magzat nem gyerek. NEM hívjuk így.
Paraszt.
Még jó, hogy senkit nem érdekel, hogy te csak feltételekkel támogatod a háztartásodban élő embereket. Mindenki ilyen, akinek nincs saját élete, és szar a kapcsolata a családtagjaival.
Próbáld meg beemelni, hogy mások nem ilyen ócska, minden lében kanál, belepofázós agyhalott szárnyasok.
Tudom, nehéz lesz.
Simán lehet ... Ha olykor olykor máshol töltöd az ejszakat ... Akkor mondhatod hogy a baratnodnel voltál ... Stb
A húgom sajnos teherbe esett 19 évesen az addig azt hitt korrekt barátjától ! A srác közölte hogy bocsi de nekem ez nem kell !
A húgom hosszas tanakodás utan döntött az abortusz mellett ... Sem anyagilag sem lelkileg nem volt erre felkészülve foleg nem egyedul !
Na mindegy o akkor meg anyukámmal es az öcsémmel (aki neki bátya) elt egy fedél alatt !
Az öcsém a mai napig nem tudja mert kicsit kiakadt volna a sracra aki a hugunknak hatat fordított ! Es nem akartuk hogy kihúzza a belét ... Ezért a mai napig nem mondtuk el neki !
A műtét egy nyári napon volt ! A húgom másnap jott haza ... (Mondván hogy a barátnőjénel aludt ) ... Mivel tesom egyvégtében dolgozott igy nem latta a húgom szenvedését ... , mármint az esetleges fájdalmat ... Stb !
Viszont 2-3 heten belül nagyon lefogyott ... Azt mar észre vette ... De arra a húgom kitalált valamit !
A lényeg hogy csak en es anyukám tudtunk rola es ez igy van a mai napig !
Tehat el lehet titkolni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!