Mennyire lehet titokban tartani egy abortuszt olyan előtt, akivel egy házban élek?

Figyelt kérdés

Nem szeretném, ha az anyukámon és az orvosomon kívül bárki tudna erről a beavatkozásról.

Szerintetek ez mennyire lehetséges?

2017. máj. 21. 11:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
66%
Reggel bemégy betegfelvételre, délután hazaengednek. Előtte való nap felrakhatnak egy méhszájtágítót, de emiatt nem kell egy éjszakát sem előtte, sem utána bentöltened a kórházban.
2017. máj. 21. 15:12
 22/36 anonim ***** válasza:
80%

20-as, mit cseszteted a kérdezőt? Igaza van, hogy nem szól a mostohaapjának. Gondolom a mostohaapja sem számol be nekik sok mindenről. Erről csak annak kell tudnia, akinek a kérdező is megengedi.

És mi az, hogy a mostohaapa pénzét költik, akkor joga van tudni? Honnan veszed, hogy anyuka otthon ül és nézi a fehér falat beszürkülni? Gondolom ő is dolgozik, akkor meg hagy döntse már el, hogy a saját megkeresett pénzét mire költi, és arról kinek és hogyan számol be.

Te valami nagyon súlyos kisebbségi komplexusban szenvedhetsz, ha ezt nem érted.

2017. máj. 21. 16:03
 23/36 anonim ***** válasza:
85%

Anyám 59%-os neked nincs saját életed, amivel foglalkozni tudnál vagy ennyire megkeseredett a sajatod, hogy máséba kell ilyen pofátlan módon beleszólni és cseszegetni?!

Mi az, hogy joga van tudni róla?! Mert miért is lenne? Semmi köze hozza, teljesen jogos és érthető, hogy a kérdező nem akar a magánélete minden részleterol beszámolni mindenkinek! Az a nevetséges, hogy loszart sem tudsz az egesz helyzetről, konkrétan SEMMIT, se azt hogy a kérdező hogyan esett teherbe, de rögtön vagdalozol, hogy felelőtlenül szexelt. Azt se tudod, hogy valóban a nevelőapja pénzét költik-e vagy ugye hogy az anyja is dolgozik, ami elég valószínű! (Különben is egy családban nincs olyan, h ezt a pénzt én kerestem, ez az enyém, hanem jó eséllyel közösek a dolgok, úgyhogy nem is értem ezt az "ő pénze" baromságot). Természetesen meglepő módon azt se tudod, hogy a kérdező párja pl tud-e a beavatkozásról, de te rögtön evidensnek veszed, h nem.

Szánalmas, hogy a kérdező annyit irt le a történetéről, h nem akarja h megtudja a nevelőapja az abortuszt, te meg már azonnal ítélkezve és a nagy büdös semmire (mint általában a magzatfanatikusok 99%-a) alapozva megállapítottad, h a kérdező egy felelőtlen liba, aki a nevelőfaterja pénzét költi és még a barátjának se mondja el az abortuszt. Gratulálok, egesz jó kis mesét kreáltal, legközelebb valaszolhatnál érdemben is a kérdésre, ahelyett h más életében akarnál vajkalni....!!

2017. máj. 21. 18:01
 24/36 anonim ***** válasza:
68%
En meg a hozzad hasonlo mindenbe belepofazo, megkeseredett, rosszindulatu, hulye tyukokat nem birom, mint te 59%-os Nem lennek se a rokonod, de meg a szomszedod se. Tipikus olyan ember lehetsz, aki mindenkirol tud jo kis sztorikat krealni es azt meltokeppen eladni a nepnek rendeloben, oviban, boltban.
2017. máj. 21. 21:53
 25/36 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező! A 20-as egy tipikus beteg elméjű primitív magzatvédő lehet. Ne foglalkozz egyikkel se. Privátban is irogatnak, meg abortuszos vidrókkal akarják az abortuszos nőket elrettenteni és manipulálni. Ha mocskolódnak se törődj velük. Tiltsd őket. Ők mindig ítélkeznek, nem számít nekik ha gyerek vagy, ha beteg a magzatod, se az ha pl. vérfertőzött, se az, ha az életedet veszélyezteti a várandósság, az sem, ha a pároddal együtt nem akarjátok, az sem ha a szüleitek nem engedik semmi ... Ha hajléktalan lennél is megpróbálnák rád erőltetni az akaratukat érzelmileg túlfűtötten. Nem ismerve a hátteredet, nem tartják tiszteletbe a magánszférád. Lásd itt is felszólalt egy ilyen közülük... Az se érdekli őket ha esetleg te vagy beteg, ha örökletes is, és racionális döntéssel az abortuszt választod, ők simán legyilkosoznak. Terrorizálnak. Ne vedd magadra. Nem ismernek. Nem tisztük ítélkezni. Ne válaszolj nekik. Felelsleges. Amúgy ha a nevelőfaterod erőszakos ember és félni kell tőle, akkor szerintem találjatok ki valami sztorit, hogy elmentek egész napra, elutaztok stb. Az abortusz utáni zárójelentést pedig rejtsétek el. Nehogy megtalálja a nevelőapád. Nem tudom, milyen ember ő? De nyilván megértem, hogy alapból Neked kívülálló mert nem az édesapád. Sok lány az ilyen dolgokat az édesapjával sem szívesen osztja meg. Pláne nem a nevelőfaterral aki nyilván valahol idegen Neked. Anyukáddal találjatok ki valami sztorit. Ez olyan privát dolog, ami ÉDESanyádra, meg esetleg ÉDESapádra tartozik. A mostohára nem ha nem bízol benne. Remélem sikerül ezt diszkréten lerendezni. Minden jót!
2017. máj. 21. 22:43
 26/36 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen titokban.Mikor én voltam,délután jöttem kifelé a saját lábamon,nem voltam rosszul,nem fájt semmi.
2017. máj. 22. 08:45
 27/36 anonim ***** válasza:
60%

Az abortusz egy KÖVETKEZMÉNY, amit vállal.

A magzat nem gyerek. NEM hívjuk így.

Paraszt.

2017. máj. 22. 11:22
 28/36 anonim ***** válasza:
60%

Még jó, hogy senkit nem érdekel, hogy te csak feltételekkel támogatod a háztartásodban élő embereket. Mindenki ilyen, akinek nincs saját élete, és szar a kapcsolata a családtagjaival.

Próbáld meg beemelni, hogy mások nem ilyen ócska, minden lében kanál, belepofázós agyhalott szárnyasok.

Tudom, nehéz lesz.

2017. máj. 22. 11:24
 29/36 anonim ***** válasza:
64%

Simán lehet ... Ha olykor olykor máshol töltöd az ejszakat ... Akkor mondhatod hogy a baratnodnel voltál ... Stb

A húgom sajnos teherbe esett 19 évesen az addig azt hitt korrekt barátjától ! A srác közölte hogy bocsi de nekem ez nem kell !

A húgom hosszas tanakodás utan döntött az abortusz mellett ... Sem anyagilag sem lelkileg nem volt erre felkészülve foleg nem egyedul !

Na mindegy o akkor meg anyukámmal es az öcsémmel (aki neki bátya) elt egy fedél alatt !

Az öcsém a mai napig nem tudja mert kicsit kiakadt volna a sracra aki a hugunknak hatat fordított ! Es nem akartuk hogy kihúzza a belét ... Ezért a mai napig nem mondtuk el neki !

A műtét egy nyári napon volt ! A húgom másnap jott haza ... (Mondván hogy a barátnőjénel aludt ) ... Mivel tesom egyvégtében dolgozott igy nem latta a húgom szenvedését ... , mármint az esetleges fájdalmat ... Stb !

Viszont 2-3 heten belül nagyon lefogyott ... Azt mar észre vette ... De arra a húgom kitalált valamit !

A lényeg hogy csak en es anyukám tudtunk rola es ez igy van a mai napig !

Tehat el lehet titkolni !

2017. máj. 22. 20:18
 30/36 anonim ***** válasza:
54%
Te 58% csak a gondolatmenetedet követve, ezek szerint nálatok az a módi, hogy a lányok beszámolnak a menstruációjukról? Mennyit véreztek, milyen erős, meddig tart stb? Esetleg meg is mutatják az elhasznált cuccokat?Hisz a tampont meg a betétet a szülők fizetik, joguk van tudni. Ugye?
2017. máj. 22. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!