A gyógyszeres terhesség megszakítás kíméletesebb? Akkor mennyi időt kell a kórházban tölteni?
#34, azért bocs, de:
- mi nem a babaváró topikokba megyünk a terhességmegszakításra rádumálni nőket... (bár ki lehet próbálni a reakciókat:))
- nem tudok elképzelni olyan helyzetet, amikor úgy elaljasulnék, hogy egy nálam rosszabb helyzetben lévőt kezdenék rádumálni a számára nagy eséllyel még rosszabbra abból az önző és aljas indokból, hogy nekem még jobb legyen... márpedig ezek az "addörökbeee... mert nekem..." rémek többnyire a középosztály tagjai, rendezett életvitellel, működő párkapcsolattal, szociális biztonsággal... akiket meg ki akarnak használni ilyen módon, azok a szociálisan-érzelmileg ellehetetlenültek.
Jó, értem én, mindig a másik a szemetebb.
Szal megpróbálod a gyógyszerest?
Szia!
Én Ausztriaban élek .Ugyan nem azert volt gyogyszeres befejezesem mert terhességet szakitattam meg, hanem azert mert elhalt a terhességem, es én mikor kérdeztek mi legyen akkor ezt valasztottam mert gondoltam előbb túl leszek rajta es mehetek haza ...Nagyon sok problémám lett ebből .Beadtak a gyógyszert es utana olyan erős öszzehuzodasaim voltak , es görcsök ...azt hittem bele pusztulok.Egy tabletta nem volt eleg a kitisztulashoz ezert még egyszer kaptam .Ekkor mar fájdalom csillapitokkal es ezert könnyebb volt ...gondoltam .Az összehuzodasok, görcsök , erős altesti megterhelés hatására kijött egy gerincsérv , amit ugye csak a következő napok , hetek fájdalmai miatt egy kivizsgálás alkalmával tudtam meg .Ezt kezelni próbáltak , de akkora volt hogy nem járt sikerrel es benulasos tünetek miatt sürgősen műteni kellett .Mindemellett a gyógyszeres élvezetes után 4 nappal belazasodtam es erősen görcsoltem ,antibiotikumot kellett szednem ...nehezen jöttem rendbe .A következő hónapok menstruacioja teljesen össze zavarodott...1 év alatt sem állt be .Lehet másnak ez nem okozott ilyen panaszokat , de én a magam kárán okulva soha tobbet nem egyeznek bele , es akit tudok óva Intek ettől.De ez az én esetem ...véleményem .Remelem segíti a döntést másoknak is ha bármilyen okból választani kell a tabletta vagy a kaparas között.Nehezen de azert sikerult teherbe esnem ujra es most minden a legnagyobb rendben ...
Kérdezõ, ha még olvasod ezeket a sorokat és nem késõ, akkor a válaszom egyértelmû IGEN, sokkal kíméletesebb.
3 éve voltam Bécsben.
Próbáltam Neked privit küldeni, de nem sikerült valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!