A gyógyszeres terhesség megszakítás kíméletesebb? Akkor mennyi időt kell a kórházban tölteni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy Magyarországon csak műtéttel lehet, de külföldre is utaznék akár, ha a gyógyszeres verzió esetleg jobb.
2017. márc. 14. 08:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
Jaj, inkább ne másold! És akkor melyik módszert választod? Beleférsz még a 8 hétbe egyáltalán. Biztos megszervezni is több nap.
2017. márc. 15. 10:52
 32/41 anonim ***** válasza:
2%
Jól van, azért a magzatvédőkkel is lehetünk elfogadóbbak, ha a másik fél is elvárja azt. Nyilván mindenkinek meg van a maga sztorija. Kislány korom óta vágyom au anyaságra. És ha nem lenne valszeg woodoo papnőhöz is elmennék vagy sírva könyörögnék egy abortuszváróra, hogy hordja ki nekem. Lehet, hogy vkinek sikerült már elbizonytalanítani vkit és hálás lett érte. X. A peches védekezés mellett teherbeesősök ki fognak bírni ennyi kellmetlenséget. Nekik legalább vot választásuk.
2017. márc. 15. 10:58
 33/41 anonim ***** válasza:
51%

#34, azért bocs, de:

- mi nem a babaváró topikokba megyünk a terhességmegszakításra rádumálni nőket... (bár ki lehet próbálni a reakciókat:))

- nem tudok elképzelni olyan helyzetet, amikor úgy elaljasulnék, hogy egy nálam rosszabb helyzetben lévőt kezdenék rádumálni a számára nagy eséllyel még rosszabbra abból az önző és aljas indokból, hogy nekem még jobb legyen... márpedig ezek az "addörökbeee... mert nekem..." rémek többnyire a középosztály tagjai, rendezett életvitellel, működő párkapcsolattal, szociális biztonsággal... akiket meg ki akarnak használni ilyen módon, azok a szociálisan-érzelmileg ellehetetlenültek.

2017. márc. 15. 14:01
 34/41 A kérdező kommentje:
Én megértem, hogyha valakinek teljesen tabu az abortusz, de akkor tartsa tiszteletben az én helyzetemet is és ne küldözgessen képeket, videókat abortált babákról, akik láthatóan közel sem 6-8 hetesek...
2017. márc. 15. 14:11
 35/41 anonim ***** válasza:
0%

Jó, értem én, mindig a másik a szemetebb.

Szal megpróbálod a gyógyszerest?

2017. márc. 15. 14:21
 36/41 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, vallási fanatikusoktól ne várj tisztességes viselkedést... egyszerűen kukázd a levelüket, anélkül, hogy rákattintanál a linkekre, tiltsd le a feladót, és kész.
2017. márc. 15. 14:21
 37/41 anonim ***** válasza:
29%
Egyetértek az utolsóval, de azt sem gondolom normálisnak, ha egy vállrándítással tudunk le egy abortus.zt.
2017. márc. 15. 14:41
 38/41 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Én Ausztriaban élek .Ugyan nem azert volt gyogyszeres befejezesem mert terhességet szakitattam meg, hanem azert mert elhalt a terhességem, es én mikor kérdeztek mi legyen akkor ezt valasztottam mert gondoltam előbb túl leszek rajta es mehetek haza ...Nagyon sok problémám lett ebből .Beadtak a gyógyszert es utana olyan erős öszzehuzodasaim voltak , es görcsök ...azt hittem bele pusztulok.Egy tabletta nem volt eleg a kitisztulashoz ezert még egyszer kaptam .Ekkor mar fájdalom csillapitokkal es ezert könnyebb volt ...gondoltam .Az összehuzodasok, görcsök , erős altesti megterhelés hatására kijött egy gerincsérv , amit ugye csak a következő napok , hetek fájdalmai miatt egy kivizsgálás alkalmával tudtam meg .Ezt kezelni próbáltak , de akkora volt hogy nem járt sikerrel es benulasos tünetek miatt sürgősen műteni kellett .Mindemellett a gyógyszeres élvezetes után 4 nappal belazasodtam es erősen görcsoltem ,antibiotikumot kellett szednem ...nehezen jöttem rendbe .A következő hónapok menstruacioja teljesen össze zavarodott...1 év alatt sem állt be .Lehet másnak ez nem okozott ilyen panaszokat , de én a magam kárán okulva soha tobbet nem egyeznek bele , es akit tudok óva Intek ettől.De ez az én esetem ...véleményem .Remelem segíti a döntést másoknak is ha bármilyen okból választani kell a tabletta vagy a kaparas között.Nehezen de azert sikerult teherbe esnem ujra es most minden a legnagyobb rendben ...

2017. márc. 15. 20:41
 39/41 anonim ***** válasza:
48%
Ja es a korhazban kb 8 órát voltam(utolsó voltam)
2017. márc. 15. 21:13
 40/41 anonim ***** válasza:
68%

Kérdezõ, ha még olvasod ezeket a sorokat és nem késõ, akkor a válaszom egyértelmû IGEN, sokkal kíméletesebb.

3 éve voltam Bécsben.

Próbáltam Neked privit küldeni, de nem sikerült valamiért.

2017. márc. 17. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!