A gyógyszeres terhesség megszakítás kíméletesebb? Akkor mennyi időt kell a kórházban tölteni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy Magyarországon csak műtéttel lehet, de külföldre is utaznék akár, ha a gyógyszeres verzió esetleg jobb.
2017. márc. 14. 08:53
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
19%

kíméletesebb? nem tudom, attól függ, kivel, veled, vagy a babával.

mert te iszonyú görcsöket fogsz megélni, és ha esetleg nem ürül ki minden, műtéttel fejezik be.

Ha műtenek, abból te nem fogsz érezni testileg semmit, mert altatnak, de a kisbabádat feldarabolják, kiszippantják és kidobják a szemetesbe.

így is, úgy is véget ér gy pici ártatlan ember élete. nem tudom, hogy lehet ezt kíméletesnek nevezni.

2017. márc. 14. 16:34
 22/41 anonim ***** válasza:
60%
"vagy hogy megmérgezzenek gyógyszerrel???" - rozsanagy111, az egészben a legbájosabb, hogy épp most bizonyítod be feketén és fehéren, hogy halvány gőzöd sincs arról, amiről az eszet osztod. A terhességmegszakításhoz használt gyógyszerek egyike sem hat a magzatra, be se kerülnek a magzati keringésbe hatásos mennyiségben. Nem kellene ott leragadni, hogy a vallási alapú "magzatvédő" propahanta "méregtabletta"-ként emlegeti, lévén, hogy ők se tudják, mit beszélnek.
2017. márc. 14. 19:10
 23/41 anonim ***** válasza:
60%

Látom, " magzatvédő igazságharcos"-ék még mindig gyűlölik az igazságot... mert nem tudnak vele mit kezdeni... sebaj...:)

#23 "mert te iszonyú görcsöket fogsz megélni," - amelyek ugye fasorban sincsenek a szülési fájdalmakhoz képest, és azokkal szemben gyógyszerrel csillapíthatóak - ezt érdekes módon elfelejtetted hozzátenni, ugye? Vajon miért?

(azt meg ugye még nem találták fel, hogy valaki, aki terhes, vagy ne vetéljen, vagy ne szüljön, szóval az alternatíva a szülési fájdalom...)

2017. márc. 14. 20:32
 24/41 anonim ***** válasza:
60%
"nem tudom, hogy lehet ezt kíméletesnek nevezni" - és minimum két ember életét kényszerpályára kényszeríteni évtizedekre - azt hogy lehet kíméletesnek nevezni???
2017. márc. 14. 20:38
 25/41 anonim ***** válasza:
19%
Én 19 voltam, tanultam még amikor szültem. Sokat hezitáltunk, de megtartottuk, ez volt életem legjobb döntése. Most, ismerve a kisfiamat, belegondolni is rossz, hogy el akartam venni a kis életét! Hamarosan iskolás lesz. Meg tudjátok oldani, minden meglesz, meglátjátok!
2017. márc. 14. 22:28
 26/41 anonim ***** válasza:
33%
Azt hiszem , ha jó orvost választasz, a műtét biztonságosabb. Főleg, ha akarsz még babát. De én arra kérnélek, hogy ne vetesd el!! Én anno elvetettem (Magyarország, tehát műtét), és akkor jöttem rá igazából, hogy mit tettem, mikor anya lettem évekkel később. Senkinek nem ajánlom az abortuszt. Annyira szörnyű, hogy visszacsinálhatatlan.
2017. márc. 14. 22:46
 27/41 anonim ***** válasza:
51%

[link]

... még mindig...

2017. márc. 15. 01:53
 28/41 anonim ***** válasza:
67%
Nem lehetne hogy a magzatvédők a masik topicot olvassák? Teherbeeses. Na ott kiélhetnék magukat oszthananak sok jo tanácsot stb. Az abortusz van mikor elfogadható (nekem nem minden esetben, de ezt a kérdező dolga eldönteni, nekunk valaszoloknak azért legyen mar kb mindegy miert döntött igy. (lassan kiakaszt amit műveltek! Fogjátok fel nem minden gyereknek jobb ha megszületik, ezt kell valahogy megertenetek!) az pedig nekem is érdeke hogy itt tenyleg szinte mindenki védekezés mellett esik teherbe... Most kisebb ovszert vesznek? Vagy mi?.. Na mar mindegy igy alakult valtozhatatni nem lehet.. Szóval kérdező fel a fejjel majd túl leszel ezen is. Kívánok minden jot a kesobbiekre.
2017. márc. 15. 02:57
 29/41 A kérdező kommentje:

Látnátok, miket írogatnak, küldözgetnek privát üzenetekben...

Egyszerűen undorító, ahogy próbálnak rábeszélni az örökbe adásra, hogy az nekem majd milyen jó lesz, és hogy amíg megszületik, lehetek különböző alapítványoknál. Hát hogyne, mert ez így működik...

2017. márc. 15. 08:00
 30/41 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, másold ki ide, és látni fogjuk:)
2017. márc. 15. 08:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!