A gyógyszeres terhesség megszakítás kíméletesebb? Akkor mennyi időt kell a kórházban tölteni?
Nem jobb. A legtobbszor ugyanugy muszeres befejezes kell.
Kulfoldi magankorhaz, ott tartozkodas stb, van erre par miliod ?
Nem ugy megy, hogy elmesz Ausztriaba a patikaba es veszel.
Igen, van.
Bár az árakról még nem tájékozódtam, de gondoltam, hogy nem annyi lenne, hogy megveszem a határ mentén és jöhetünk haza. Ezért is érdeklődtem itt, hátha átesett már valaki ilyenen.
Igyekezz vele, mert azt minél korábban kell elvégezni, lehetőleg a 8. hétig.
A kíméletes erős túlzás, ez egy indukált vetélés annak minden kellemetlenségével (görcsölés, erős vérzés). Bár első is túloz, de az igaz, hogy minél később végzik, annál valószínűbb, hogy küret is szükséges a befejezéshez.
Egy szempontból jobb, hogyha nincs műtét, akkor kisebb az esélye a szövődményeknek, tehát nem szúrják át a méhed, nem kaparják le a nyálkahártyát véletlenül, tehát a további terhességeid kevésbé lesznek szövődményesek.
3-as, én speciel nem vagyok abortuszellenes, de szakmailag elfogadhatatlannak tartom az általad linkelt honlap masszívan abortuszt reklámozó szövegét, ami mintegy gyors, kicsit kellemetlen és testi/lelki következmények nélküli beavatkozásnak írja le, amivel meg lehet szabadulni valami "izétől", aminek az UH-n még emberformája sincs...
Bár ugye abortusz klinika, nyilván jól megszedik magukat ezen. Nem gondolom, hogy bele kéne bárkibe rúgni az abortusz miatt, de ez a marketingszagú szöveg, amit lenyomnak valami gyomorforgató.
Mindenesetre nagyon köszi a linket, mert nekem is tanulságos volt.
#7, nyugodtan megnyithatod, ez a link nincs tele alig leplezett vallási agitációval, 7 hetesnek hazudott 14 hetes magzatok képeivel, se brutális terhességmegszakításnak hazudott daraboló műtét képeivel és leírásával, se semmi olyan hazugsággal, mint a magukat "életvédőnek" állító honlapok.
Ugye itt is két "életvédő"-hazugsággal indult a válaszok sora, miszerint:
"Nem jobb. A legtobbszor ugyanugy muszeres befejezes kell." és
"Kulfoldi magankorhaz, ott tartozkodas stb, van erre par miliod ?"
Ugye az árat már tisztáztuk, a tablettával szemben nézzük meg hogy nyilatkozott az itteni magzatvédők kedvenc idolja, Czeizel Endre:
Szóval a valóság az, hogy a tablettát az orvos-szakma ellenére fúrta meg a politika, ezzel azért legyünk tisztába.
Nem értem, nekem 20 év alatt hogy sikerült megúszni a terhességet védekezés mellett... Itt olvasva a kérdéseket, ez teljes lehetetlenségnek és isteni csodának tűnik!
Lehet, az volt a baj, hogy képes voltam elolvasni az utasításokat és be is tartottam őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!