A gyógyszeres terhesség megszakítás kíméletesebb? Akkor mennyi időt kell a kórházban tölteni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy Magyarországon csak műtéttel lehet, de külföldre is utaznék akár, ha a gyógyszeres verzió esetleg jobb.
2017. márc. 14. 08:53
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
35%

Nem jobb. A legtobbszor ugyanugy muszeres befejezes kell.

Kulfoldi magankorhaz, ott tartozkodas stb, van erre par miliod ?

Nem ugy megy, hogy elmesz Ausztriaba a patikaba es veszel.

2017. márc. 14. 08:59
 2/41 A kérdező kommentje:

Igen, van.

Bár az árakról még nem tájékozódtam, de gondoltam, hogy nem annyi lenne, hogy megveszem a határ mentén és jöhetünk haza. Ezért is érdeklődtem itt, hátha átesett már valaki ilyenen.

2017. márc. 14. 09:03
 3/41 anonim ***** válasza:
52%

A "milliók"-at ne vedd be, az magzatvédő-kotkodácsolás... egyébként:

[link]

(árakkal együtt)

2017. márc. 14. 09:07
 4/41 anonim ***** válasza:
80%

Igyekezz vele, mert azt minél korábban kell elvégezni, lehetőleg a 8. hétig.

A kíméletes erős túlzás, ez egy indukált vetélés annak minden kellemetlenségével (görcsölés, erős vérzés). Bár első is túloz, de az igaz, hogy minél később végzik, annál valószínűbb, hogy küret is szükséges a befejezéshez.

Egy szempontból jobb, hogyha nincs műtét, akkor kisebb az esélye a szövődményeknek, tehát nem szúrják át a méhed, nem kaparják le a nyálkahártyát véletlenül, tehát a további terhességeid kevésbé lesznek szövődményesek.

2017. márc. 14. 09:16
 5/41 anonim ***** válasza:
29%
Az a szerencse hogy vannak anti-magzatvedok igy szabadon lehet vedekezes nelkul kufircolni mert mindig lesz egy rokonlelek aki csak javasol egy tabit amivel el lehet hajtani ;)
2017. márc. 14. 09:20
 6/41 anonim ***** válasza:
36%

3-as, én speciel nem vagyok abortuszellenes, de szakmailag elfogadhatatlannak tartom az általad linkelt honlap masszívan abortuszt reklámozó szövegét, ami mintegy gyors, kicsit kellemetlen és testi/lelki következmények nélküli beavatkozásnak írja le, amivel meg lehet szabadulni valami "izétől", aminek az UH-n még emberformája sincs...

Bár ugye abortusz klinika, nyilván jól megszedik magukat ezen. Nem gondolom, hogy bele kéne bárkibe rúgni az abortusz miatt, de ez a marketingszagú szöveg, amit lenyomnak valami gyomorforgató.

Mindenesetre nagyon köszi a linket, mert nekem is tanulságos volt.

2017. márc. 14. 09:29
 7/41 anonim ***** válasza:
10%
Én nem mertem megnyitni. :-)
2017. márc. 14. 09:31
 8/41 anonim ***** válasza:
16%
Állítólag nem lehetetlen, de mégis nehéz elképzelni. Megkérdezhetem, melyik módszer nem vált be? Csak, hogy tanuljunk belőle.
2017. márc. 14. 10:31
 9/41 anonim ***** válasza:
58%

#7, nyugodtan megnyithatod, ez a link nincs tele alig leplezett vallási agitációval, 7 hetesnek hazudott 14 hetes magzatok képeivel, se brutális terhességmegszakításnak hazudott daraboló műtét képeivel és leírásával, se semmi olyan hazugsággal, mint a magukat "életvédőnek" állító honlapok.

Ugye itt is két "életvédő"-hazugsággal indult a válaszok sora, miszerint:

"Nem jobb. A legtobbszor ugyanugy muszeres befejezes kell." és

"Kulfoldi magankorhaz, ott tartozkodas stb, van erre par miliod ?"

Ugye az árat már tisztáztuk, a tablettával szemben nézzük meg hogy nyilatkozott az itteni magzatvédők kedvenc idolja, Czeizel Endre:

[link]

Szóval a valóság az, hogy a tablettát az orvos-szakma ellenére fúrta meg a politika, ezzel azért legyünk tisztába.

2017. márc. 14. 10:59
 10/41 anonim ***** válasza:
22%

Nem értem, nekem 20 év alatt hogy sikerült megúszni a terhességet védekezés mellett... Itt olvasva a kérdéseket, ez teljes lehetetlenségnek és isteni csodának tűnik!

Lehet, az volt a baj, hogy képes voltam elolvasni az utasításokat és be is tartottam őket?

2017. márc. 14. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!