A gyógyszeres terhesség megszakítás kíméletesebb? Akkor mennyi időt kell a kórházban tölteni?
#12-es, Te baromira ugyes voltal, h "megusztad" vedekezes mellett a terhesseget...de tudod, vannak termekenyebb, olyan nok is, akik teherbe eshetnek vedekezes mellett, kepzeld. a gyogyszer is csak 99%-osan ved, es az ovszer hasznalat soran is elofordul olyan, h kiszakad, lyukas, gyari hibas stb. Az marha jo, ha Te pont nem esel ebbe a par %-ba, de most senki nem arra kivancsi, h Te statisztikailag ugyesen megusztal barmit is...
Kerdezo, a 8. hetig lehet gyogyszeres uton megszakitani a terhesseget, es igen, fennall az eselye, h nem sikerul, es szukseges a muteti beavatkozas. De az sem olyan, mint amilyennek az ugynevezett magzatvedok beallitjak. Birom amugy, h olyanok okoskodnak, akiknek semmi tapasztalatuk nincs...
Az abortusz mar rutinmutet, ugyh 15-20 perc alatt tulvagy rajta altatas mellett es utana erosebben verzel, es kicsit erosebb gorcseid is lesznek, de ennyi. Az esetek legnagyobb reszeben nincs komplikacio. Korhazban sem kell befekudni, hanem par ora pihenes utan hazaengednek.
Egyebkent en ugy tudom, h Mo-on nem csinalnak gyogyszeres terhessegmegszakitast.
Védekezés mellett teherbe esett nők klubja. Székhely: gyakorikérdések.hu
Eszem megáll
Nem rémlik, hogy valaha olvaszam volna ezen az oldalon, hogy terhes lettem, mert nem védekeztem körültekintően. Nem mondom, hogy itt id ez törtênt, de még a legnagyobn abortuszfun-ok sem gondolhatják komolyan, hogy itt mindenkinek pechje volt. És az kinek jó, ha ők maguk is elhiszik? Vki szeret odajárni?
Szal csak azt nem értem, miért nem lehet azt mondani, igen ezt elb.sztam?
Kedves 16os. 15ös vagyok. Nem vagyok otthonülős magzatvédő igazságharcos vagy minek neveztél...egyszerűen csak az van, hogy itt gyikon minden nő védekezés mellett esik teherbe(tisztelet a kivételeknek, akik vagy megtartják a becsuszottat vagy bevallják hogy nem védekeztek, vagy tervezték). Vajon a kedves édesanyjuk is ugyanígy járt?
Csináljon felőlem amit akar, döntsön belátása szerint, engem nem érdekel...csak egy megállapítás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!