Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nem várt, nem kivánt terhesség...

Nem várt, nem kivánt terhességeknél miért a nöt teszik általában felelössé, hogy felelötlen? A férfi?

Figyelt kérdés
Van, aki nem szedhet fogamzásgátlót. Nem városi legenda, én se szedhetek. (Emellett se lettem várandós, ha nem akartuk épp, nem emiatt a kérdés.)
2017. márc. 4. 04:52
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%

Én sem általánosítottam.

Csak megcáfoltam bizonyos dolgokat, hogy márpedig az óvszerben is lehet élvezni a szexet és nem okoz mindenkinél, sőt a többségénél merevedési zavart.

És azt pedig, hogy ha nem szexel óvszerben, akkor nincs szex, ezt pedig arra értettem, hogy nagyon tipikus eset, pláne fiataloknál, hogy nagyobb az élvezet iránti vágy, mint a felelősség és nem hajlandó óvszert húzni, a lány meg nem szed vagy nem szedhet-használhat hormonális fog. gátlót, ezért inkább a pasi kijátssza a megszakítást, mondván, hogy úgysem lesz gond, ja, csak ha mégis, az onnantól fogva nem a pasinak lesz gond.

És igen is, szerintem, ha valaki nem stresszként éli meg az óvszert, hanem úgy van vele, hogy van egy lány - nő, aki tök jól néz ki, tetszik neki, vágyik rá, de speciel más védekezési módszer nincs, mint az óvszer, akkor nem az jár a fejében, hogy fúj, én azt fel nem húzom, hanem hogy egye fene, én nagyon akarom őt és akkor legyen az óvszer. Tehát pszichésen nem görcsölt rá, vagyis felhúzza és lesz egy jó együttlét. A többségének. Én innentől fogva ez már pszichológia. És a későbbiek során pedig majd eldöntik, hogy hogyan tovább.

2017. márc. 5. 14:04
 52/54 anonim ***** válasza:
0%
"Tehát pszichésen nem görcsölt rá, vagyis felhúzza" - ember, legyünk őszinték, az emberek többsége már magára az első szexre is rágörcsöl - ha nő, ha férfi - az óvszer legfeljebb erre jön rá ilyenkor. Nem tudom, hogy vagy vele, de nekem az első alkalmak mindig akkor voltak jók, ha teljesen spontán alakultak ki, ha már az ember előre készülgetett rá, akkor már megette a fene...
2017. márc. 5. 15:46
 53/54 anonim ***** válasza:
36%
A közfelfogás úgy tartja, hogy egy nő bármelyik férfit megkaphatja, bármikor. Tehát a nő válogat a sok kiéhezett kan között, és ő dönti el, mikor melyikkel kíván párosodni. Innentől kezdve a nő dönt a szexet érintő kérdések mindegyikéről. Ha ő olyan férfit enged magába, aki ügyetlen...
2017. márc. 6. 00:41
 54/54 anonim ***** válasza:

"nem egy kellemes emlék, bár utólag persze már röhögünk rajta... de mondom, ez meg az én személyes - nem általánosítható - tapasztalatom"

Hát mi nem utólag röhögtünk rajta, ha nem ott és akkor. És persze, nem jött össze a szex. És én nő vagyok!

Szülés után voltam, még nem szedhettem antibébit, ráadásul, egy olyan országban, egy olyan korban éltünk, ahol és amikor nem lehetett óvszert vásárolni a patikában.

Drága ajándék volt a kis színes doboz. Dehát nem működött.

Mondom, röhögésbe fulladtak a kísérleteink.

Elajándékoztuk az unokabátyámnak. Ott ült, amikor a férjem kihozta, bátyusnak felcsillant a szeme, és azonnal mehetnékje lett.

Mi meg kivártuk azt az időt, amikor már szedhettem a tablettát.

2017. márc. 8. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!