Akkor is ellenzitek az abortuszt, ha a nő sosem akart gyereket, nem szereti őket, és tudja, hogy soha az életben a háta közepére nem kívánja?
Vagy szerintetek itt is megéri bevállalni, hátha meggondolja magát?
Mivan azzal a sok gyerekkel, aki ilyen szülő mellezt úgy nő fel, hogy sose volt szeretve?
Normális válaszokat szeretnék.
Játsszatok ti béranyásat és adogassatok ti örökbe gyerekeket, de ne ezt "tanácsoljatok" már agyba-főbe mindenhol!!! Hogy lenne már a legjobb?! Pláne egy olyan embernek, aki NEM akar gyereket, mert nem szereti őket és egyetlen porcikája sem kívánja azt a magzatot?! Legjobb.... Persze, nagyon élvezetes lehet 9 hónapon át a hasadban hordani egy olyan gyereket, akit a hátad közepére kívánsz, rosszulletek, hanyinger, vizsgálatok...Aztán az iszonyú fájdalmas szülésrol már ne is beszéljünk.. Mindezt miért? A nagy büdös semmiért, idegeneknek odaadni puszira, ez aztán tényleg nagyon jó. Plusz arról ne is beszéljünk, hogy utána jönnek a faggatasok, miután elment az illető szülni, hogy hogyan van a gyerek stb stb. Mit válaszol? Fogalmam nincs, mert odaadtam valaki másnak? Áhh alig ítélnék el.. Ebben semmi jó nincs.
Én sem vagyok oda a gyerekekért, nem akarok egyáltalán és védekezem is, hogy véletlen se essek teherbe, de mint tudjuk 100%-os védelem nincs.. És ha ne adjisten beüt a krach és terhes lennék, egyértelműen abortuszra mennék és meg sem fordulna a fejemben az örökbe adás! Eszem ágában nem lenne magam kitenni egy terhességnek és szülésnek, amit egyetlen porcikám sem kíván. Testileg-lelkileg megviseli az embert és aki ezt nem akarja egyáltalán, az még rosszabbul éli ezt meg!
A nem letezo gyermekkel szemben onzo? :D Oke...
Ha nem akar gyereket, szive joga. Hagyd ot beken.
Utolsó
Tééééényleg? Naa ne mondd!
Mondd ezt Semjén Zsoltéknak, akik bevezették, hogy csak három gyerek után, vagy negyven felett lehet megmüttetni magát az embernek :)
Ausztriában és szomszédos országokban megoldható fél milláért, amit átlag magyar nem ránt ki a zsebéből csak úgy sitty sutty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!