Akik abortuszellenesek azok egyben munkanélküliek is?
Közlöd, hogy te minden k*urvnak elhordod azt a nőt, aki még élne és elveteti a gyereket. Ez már eleve téged minősít
Mint ahogy az meg a nőt minősíti, ha azért veteti el a gyerekét mert ő még élni akar és lusta felelősséget vállalni a tettéért. Van, mikor az abortusz a jobb döntés, de az hogy valaki önző és a bulin jár az esze, az nem ez a kategória. Ebben a helyzetben én igazat adok a 72%-os válaszolónak.
"Mint ahogy az meg a nőt minősíti, ha azért veteti el a gyerekét mert ő még élni akar és lusta felelősséget vállalni a tettéért. Van, mikor az abortusz a jobb döntés, de az hogy valaki önző és a bulin jár az esze, az nem ez a kategória. Ebben a helyzetben én igazat adok a 72%-os válaszolónak."
Én csak azt nem értem neked vagy a kedves 72%-osnak vagy bárkinek mégis mi a fene köze van, ahhoz hogy ki hogy éli az életét? És hogy neki belefér-e 1 gyerek vagy sem. Ha nem, akkor nem, az ő élete, nem a tietek! Miért lesz önző csak azért valaki, mert a saját életét úgy irányítja, hogy az neki a legmegfelelőbb legyen?! Amúgy meg hagyjuk az álszenteskedést, a nagy magzatvédők túlnyomó többsége MINDENKIT elítél, aki ab mellett dönt, független a helyzetétől és a körülményektől. Lásd itt is van egy kérdés, ahol a kérdező leírta, hogy védekeztek és meglennének az anyagiak is egy gyerekhez, DE nem szereti őket, így elveteti. Mindenféle gyilkosnak, rossz és undorító embernek el lett hordva! Ennyit erről, ti minden abortuszt igénybe vevő nő éltébe bele akartok pofátlanul szólni. Sokan még akkor is fújják a "Tartsd meg" szövegeket, mikor a gyerek beteg lenne vagy erőszakból fogant. Szánalmas!
Ja és az még mindig magas miért lesz egy nő k*urva, attól h abra megy??! Ezt képesek lennétek elmagyarázni? Súlyos fogalmi zavarban szenvedtek.
"Én egy szóval se mondtam hogy k-lesz."
Te nem, de a 72%-os igen, tudod az a 72%-os, akivel az előző kommentedben leírtad mennyire nagy bőszen egyetértesz.. Elnézést, ha azt gondoltam, hogy abban is egyetértesz, hogy az ilyen nő k*urva, ugyanis ez is benne van a hsz-ében.
Igen am i életünk, bár nekem soha nem volt abortuszom és remélem nem is lesz, ettől független nem kell minősíthetetlen stílusban minden kérdéshez, ahol amúgy nem is ez a kérdés (!!) odaírni, hogy fújj gyilkos, szarszemét ember vagy és társai. Mert mint mondottam ez csak is rólatok fest le egy képet. Normális hangnemben is lehet kommunikálni, de ez az abellenesek 99%-ának nem megy!
Nem olvastam végig a válaszokat.
Nem mindenki 8-16-ig dolgozik ám. Vannak ápolónők, buszsofőrök, kalaúzok, orvosok, akik éjjel vagy hétvégén dolgoznak, és emiatt pont ráérnek gyakorizni mondjuk kedden 10.00-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!