Akik abortuszellenesek azok egyben munkanélküliek is?
Figyelt kérdés
Meg vagyok lepődve ha fellépek ide. Hogy van ennyi embernek ideje egész nap osztani a tutit család, munka mellett?2017. jan. 20. 12:21
11/30 anonim válasza:
Mekkora öngól hogy a kérdező munkaidőben írta ki a kérdést.
12/30 anonim válasza:
"aki pedig azért akarja elvetetni, mert inkább még inna, bulizna és nincs kedve sz'rakodni egy babával, azt elhordom mindenféle felelőtlen k'vának, hogy miért nem vigyázott jobban és undorító, amit tenni akar."
Az igen, ehhez aztán szívből tudok gratulálni, hogy ez tölti ki a szabadidődet, hogy aki nem akarja megtartani a gyereket, az felelőtlen k*urva (???). Tudod te egyáltalán a k*urva szó jelentését? Bár, ha te tényleg ez alapján osztogatod a tanácsodat és ilyen hányinger stílusban beszélsz számodra ismeretlen emberekről, az csak rólad ad egy (megjegyzem nem túl pozitív) képet és a saját szegénységi bizonyítványod.
13/30 anonim válasza:
12, úgy látom beletrafáltam és leírtam a te történeted...?
14/30 anonim válasza:
#13: Tipikus abellenes vonás, azonnal el kezdesz számodra tök ismeretlen embert vádolgatni, csak mert fáj az igazság..
15/30 anonim válasza:
én munkaidőben osztom az észt.
16/30 anonim válasza:
Le járt a munkaidőm,és nincs gyerekem! Viszont semmi pénzért nem vetetném a el a gyermekemet..
17/30 anonim válasza:
Nem vagyok munkanélküli, tudod sok irodában van internet hozzáférés...
18/30 anonim válasza:
14, nem értem mit beszélsz... milyen igazság fáj nekem? :D Hagyjál már engem békén... Szia.
19/30 anonim válasza:
Akkor írok ide, amikor rajtam alszik a baba. Ellenző vagyok.
20/30 anonim válasza:
18: Én se tudod te miről beszélsz... Közlöd, hogy te minden k*urvnak elhordod azt a nőt, aki még élne és elveteti a gyereket. Ez már eleve téged minősít, majd jössz nekem azzal, hogy biztos velem is ilyen történt, úgyhogy azt sem tudod ki vagyok.. Logika azért ott van. Na szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!