Szerintetek ez miért volt?
Figyelt kérdés
Ma voltam abortuszon. A szobatarsam mikor visszahoztak az altstasbol ugy ébredt, hogy zokogott.. elmondasa szerint nem akarta es nemis kototdott hozzá. En ugyanigy voltam. Felsem fogtam, hogy terhes vagyok. nemis akartam tudomast venni róla. Mikor en fel ebredtem az altatasbol enis zokogva ebredtem. ha nem kotodtunk a magzathoz akkor miért sirtunk tudat alatt ? akit bosszant az abortusz téma ne olvasgasson itt. es a negativ velemenyekre nem adok. Csakis a kerdesemre kerek vàlaszt. nem akarok abortusz ellenes es párti vitát. köszönöm.2016. dec. 23. 19:48
31/35 anonim válasza:
#30, lehetnék épp nem valláskárosult hívő is - a kettő közt az a különbség, hogy a hívő a saját életét a saját értékrendje szerint éli, a valláskárosult, meg másokra akarja erőszakolni a vallása értékrendjét.
De valóban én ateista vagyok.
32/35 anonim válasza:
31-es! Hol alkalmaztam erőszakot? Nem emlékszem...
33/35 anonim válasza:
Mert tudod, hogy úgy szeretni ezen a földön senki nem fog többé, mint a saját gyermeked!
34/35 anonim válasza:
#33, gratula, ostobább és hazugabb közhelyet keveset olvastam még. Valójában a gyerek-szülő kapcsolat a legjobbtól a legrosszabbig elhelyezkedő széles skálán lehet.
(én pl. a páromat szeretem a legjobban, lehet szörnyülködni...)
35/35 anonim válasza:
Amikor én voltam kórházban, nőgyógyászati műtét miatt, nem ébredtem fel sírva az altatásbó. A szobatársaim közül viszont, akik abortuszon voltak, mindannyian és ez nagyon megrázott. Leültem velük beszélgetni és mindegyiküknek volt racionális indoka, de valahogy mégis azt éreztem, hogy belül megviseli őket. Nem ítélkezem senki fölött, de még neken is fájt, hogy az "orrom előtt" vetetik el a babájukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!